Προοδευτική online

Απονομή βραβείων σε μαθητές ΕΠΑΛ, από το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά

Ολοκληρώθηκε το DEMO GREEEN PITCHING DAY, στο ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ, για τον «1o Διαγωνισμό ΕΠΑΛ – ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ΜΙΧΑΛΑΡΟΣ»

Πέντε ΕΠΑΛ της Επιμελητηριακής Περιφέρειας του Bιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά, διαγωνίζονται για τις καινοτόμες ιδέες τους στην πράσινη καινοτόμο επιχειρηματικότητα.

Η εκδήλωση βράβευσης του Πρώτου Μαθητικού Διαγωνισμού, που διοργανώνει το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά, για νεοφυείς και καινοτόμες ιδέες στην πράσινη, αειφόρο και βιώσιμη αναπτυξιακή επιχειρηματικότητα, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 16 Μαΐου, στο Ίδρυμα Ευγενίδου.

Ο Πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά, Γιώργος Παπαμανώλης – Ντόζας, ευχήθηκε στους μαθητές καλή επιτυχία, τονίζοντας ότι: «μεγαλύτερη σημασία από το βραβείο έχει η κοινή προσπάθεια, η δημιουργικότητα και η έμπνευση για ακόμη περισσότερες καινοτόμες ιδέες».

Ο Πρόεδρος του ΒΕΠ, μνημόνευσε τα λόγια του αείμνηστου Προέδρου του ΒΕΠ Ανδριανού Μιχάλαρου, ότι «η τεχνική εκπαίδευση είναι επιλογή και όχι λύση ανάγκης».

«Στόχος πρέπει να είναι η σύνδεση της εκπαίδευσης με την αγορά εργασίας, ώστε η χώρα να έχει το απαραίτητο δυναμικό για τα τεχνικά επαγγέλματα τώρα αλλά και στο μέλλον. Η τεχνική εκπαίδευση μπορεί και πρέπει να γίνει το «κλειδί», για ένα καλύτερο μέλλον για τους νέους μας, με μεγάλα οφέλη για τους ίδιους, τις επιχειρήσεις και την Ελληνική οικονομία» δήλωσε ο Πρόεδρος του ΒΕΠ.

Did you like this? Share it:
Exit mobile version