Βράβευση αθλητών από τους 46 συλλόγους της δύναμης της Ένωσης νοτιοδυτικών προαστείων και Πειραιά του ΣΕΓΑΣ,

Βράβευση αθλητών από τους 46 συλλόγους της δύναμης της Ένωσης νοτιοδυτικών προαστείων και Πειραιά του ΣΕΓΑΣ, προχώρησε εχθές το πρωί η Ένωση σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το δήμο μας, στο δημοτικό κινηματοθέατρο “ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΙΤΣΟΣ”.

Βραβεύτηκαν 110 Αθλητές που πρωταγωνίστησαν στους περσινούς αγώνες διεθνείς και ελληνικούς, ακόμα 120 που είχαν καλή πορεία και πρόσωπα του στίβου και μη που έχουν προσφέρει στον αθλητισμό ο καθένας από τη δική του σκοπιά.

Βραβεύτηκε επίσης η Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ κ. Σοφία Σακοράφα, ο Πρόεδρος της Ένωσης κ. Θεόδωρος Βόσσος, ο δήμαρχος κ. Μίχος, ο αντιδήμαρχος κ. Βασιλείου, παλαιοί αθλητές και παράγοντες του κλασικού αθλητισμού.

Παρόντες στην εκδήλωση ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου και οι Βουλευτές κ.κ. Λοβέρδος Ανδρέας, Παναγιώτης Κουρουμπλής, Νάντια Γιαννακοπούλου, Λοβέρδος Γιάννης και Κρίτων Αρσένης οι οποίοι βράβευσαν τους πέντε πρώτους αθλητές της εκδήλωσης.

Did you like this? Share it:
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!