Μετά από ένα δεκαήμερο μέσα στα χώματα, τις λάσπες και τη σκόνη, τα επανειλημμένα δημοσιεύματά μας, τα έντονα παράπονα των κατοίκων και τα δεκάδες σχόλια, ο δήμος έστειλε την υδροφόρα για να καθαριστούν οι δρόμοι…

Μετά από ένα δεκαήμερο μέσα στα χώματα, τις λάσπες και τη σκόνη, τα επανειλημμένα δημοσιεύματά μας, τα έντονα παράπονα των κατοίκων και τα δεκάδες σχόλια, ο δήμος έστειλε σε δρόμους της κάτω Αγίας Βαρβάρας, στους οποίους είχαν σημειωθεί απανωτές βλάβες στο δίκτυο ύδρευσης, από την Κυριακή του Πάσχα, την υδροφόρα του όπως ζητούσαμε, για να βοηθήσει στην καθαριότητά τους.

Οι κάτοικοι απεγνωσμένα των οδών Μαντινείας, Ερεχθείου, Μαρίνου Αντύπα και Συγγρού μόνοι τους με λάστιχα των σπιτιών τους και οικιακές σκούπες προσπαθούσαν όλες αυτές τις ημέρες, να καθαρίσουν τις μεγάλες ποσότητες από τα χώματα που είχαν μείνει στα οδοστρώματα και στα πεζοδρόμια τους.

Η κατάσταση απελπιστική και “φωνή βοώντος εν τη ερήμω” οι διαμαρτυρίες των συμπολιτών μας, αυτό το διάστημα και τα τηλεφωνήματα προς το δήμο.

Η κατάσταση δεν πήγαινε άλλο και σήμερα το πρωί λίγο μετά τις 8 εμφανίστηκε η υδροφόρα του δήμου με εργαζόμενους και αυτήν την  ώρα προσπαθούν να καθαρίσουν τους δρόμους.

Πάντως όταν γίνεται είδηση πως ο δήμος με την υδροφόρα καθαρίζει δρόμους, κάτι δεν πάει καλά στην όλη υπόθεση και αυτό πρέπει να το προσέξει ο δήμος…

Ιδιαίτερα όταν έχουν προηγηθεί δημοσιεύματα, τηλεφωνήματα, διαμαρτυρίες και επικριτικά σχόλια…