Έμπρακτη εμπιστοσύνη στον ΠΕΣΥΔΑΠ και το ΔΙΚΕΠΑΖ – Αυξάνονται και πληθύνονται οι δήμοι – μέλη του

Δελτίο Τύπου:
Έμπρακτη εμπιστοσύνη στον ΠΕΣΥΔΑΠ και το ΔΙΚΕΠΑΖ –
Αυξάνονται και πληθύνονται οι δήμοι – μέλη του.
 
Με ιδιαίτερη χαρά και υπερηφάνεια ο ΠΕΣΥΔΑΠ υποδέχθηκε 4 ακόμα δήμους της Αττικής αυξάνοντας σε 22 τον αριθμό των δήμων – μελών του.
Ύστερα από ομόφωνα αιτήματα των Δημοτικών τους Συμβουλίων, που επίσης ομόφωνα αποδέχτηκε το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου, εντάχθηκαν στον ΠΕΣΥΔΑΠ οι δήμοι Καλλιθέας και Μεγαρέων, ενώ μερικούς μήνες πριν είχε προηγηθεί η ένταξη των δήμων Λαυρεωτικής και Σαρωνικού.
Για τον ΠΕΣΥΔΑΠ, που αποτελεί τον μεγαλύτερο διαδημοτικό φορέα συνεργασίας, οι νέες αυτές μαζικές εντάξεις αποτελούν έναν «σταθμό» στην εξέλιξή του, καθώς τον ωθούν προς τα εμπρός, τον ενισχύουν με νέες δυνάμεις και ταυτόχρονα τον επιφορτίζουν με μεγαλύτερες ευθύνες.
Ο πρόεδρος του ΠΕΣΥΔΑΠ Γρηγόρης Γουρδομιχάλης δήλωσε σχετικά: “Η διοίκηση και οι εργαζόμενοι του Συνδέσμου υποσχόμαστε να κάνουμε ότι είναι δυνατόν, ώστε να ανταποκριθούμε στην εμιστοσύνη και στις προσδοκίες των δήμων – μελών μας.
Με ευρηματικότητα,  ευελιξία και την εφαρμογή καινοτομιών, θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε την αποτελεσματική διαχείριση των υπερτοπικών προβλημάτων της βιώσιμης ανάπτυξης και της προστασίας του αστικού και φυσικού περιβάλλοντος.
Και φυσικά, το ΔΙΚΕΠΑΖ (Διαδημοτικό Κέντρο Περίθαλψης Αδέσποτων Ζώων) θα εξακολουθήσει να καλύπτει πλήρως και σε όλα τα επίπεδα τους δήμους – μέλη μας, έναντι των απαιτήσεων του νέου νόμου 4830/21 για τα ζώα συντροφιάς, όσον αφορά στη περίθαλψη και στη φροντίδα τους”.

Περιβαλλοντικός Σύνδεσμος Δήμων περιοχής Αθήνας – Πειραιά

τηλ. επικοινωνίας: 210-4015451 φαξ: 210-4015452