Ο Δήμος ζητά από συμπολίτη μας να καθαρίσει οικόπεδο που δεν κατέχει, αλλά και που ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ σε αυτήν τη διεύθυνση!!!

Συμπολίτης μας για δεύτερη συνεχή χρονιά έλαβε από το δήμο επιστολή να καθαρίσει το οικόπεδό του, στα πλαίσια της αντιπυρικής προστασίας.

Στην επιστολή του δίνονται οδηγίες και λεπτομέρειες και τα σχετικά.

Το μόνο που δεν φρόντισε ο δήμος είναι να στείλει την επιστολή του, στον ιδιοκτήτη του χώρου στον οποίον αναφέρεται, αλλά την έστειλε σε άτομα  που δεν έχουν ΚΑΜΙΑ σχέση για το όποιο οικόπεδο, ο δήμος κάνει λόγο.

Όπως μας πληροφόρησε ο συμπολίτης μας, πέρσι ο δήμος είχε στείλει ξανά επιστολή στον ίδιο και σε μία θεία του που ζει μονίμως στην ΧΙΟ και φυσικά δεν έχει καμία σχέση και εκείνη, με οποιαδήποτε ιδιοκτησία η οποία αναφέρεται στην επιστολή του δήμου.

Ο συμπολίτης μας απευθύνθηκε τότε στο δήμο, τους εξήγησε πως δεν είναι κάτοχος κανενός οικοπέδου στο σημείο εκείνο και τον βεβαίωσαν πως θα διορθωθεί το λάθος.

Αμ ΔΕ!!!

Πριν λίγες ημέρες έλαβε από το δήμο πάλι παρόμοια επιστολή και αναρωτιέται, εάν το επόμενο βήμα είναι να λάβει να πληρώσει και ΕΝΦΙΑ για έναν χώρο που δεν έχει καμία σχέση με τον ίδιο, τη θεία του ή άλλον συγγενή του…

Τελικά όμως, το ΑΚΡΟΝ ΑΩΤΟΝ της ιστορίας, είναι πως το οικόπεδο στο οποίο γίνεται αναφορά, ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ, στην διεύθυνση που αναφέρει ο δήμος!!!

Παρακάτω δημοσιεύουμε την επιστολή του δήμου προς τον συμπολίτη μας, που βαφτίστηκε ιδιοκτήτης οικοπέδου που ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ…

Τα υπόλοιπα ας τα βρει ο δήμος: