Επιστολή της διεύθυνσης του Γ Γυμνασίου προς το δήμο, για τα ακάλυπτα φρεάτια στο προαύλιο του…

Το προαύλιο του 3ου Γυμνασίου γύρω από το γήπεδο μπάσκετ και προς τον πεζόδρομο, χρειάζεται περισσότερη καθαριότητα, όπως φαίνεται και στην φωτογραφία μας.

Ίσως ο αέρας να μεταφέρει χαρτιά και άλλα σκουπίδια και το μέγεθος του προαυλίου να μην είναι δυνατόν για καλύτερη καθαριότητα.

Εκείνο όμως που δεν έχει σχέση με τις καιρικές συνθήκες, είναι τα σχαράκια που δεν υπάρχουν σε αρκετά σημεία των περιμετρικών φρεατίων και κάποιος μπορεί να σκοντάψει και να τραυματιστεί, πάνω στο παιχνίδι…

Τα παραπάνω τα αναφέραμε σε δημοσίευμά μας  πριν τις διακοπές του Πάσχα, με την ελπίδα πως ο δήμος στις εβδομάδες που μεσολαβούσαν και τα σχολεία ήταν κλειστά θα έκανε κάποια παρέμβαση.

Δυστυχώς τα σχολεία άνοιξαν και η ίδια κατάσταση παραμένει με τα φρεάτια που δεν έχουν σχάρες στο προαύλιο και τη βλάστιση που έχει φυτρώσει σε αυτά.

Πληροφορηθήκαμε πάντως πως η διεύθυνση του Γ Γυμνασίου με επιστολή της εχθές, προς την Τεχνική Υπηρεσία του δήμου, της γνωστοποιεί και επισήμως το πρόβλημα και ζητάει από το δήμο να προβεί στις απαιτούμενες ενέργειες κάλυψης των φρεατίων με σχάρες και καθαρισμού αυτών…