Σωλήνας κρέμεται προκλητικά, προς τις ομάδες νεαρών ατόμων που επιδίδονται στο τοιχίο του γηπέδου στα Ριμινίτικα, στο επικίνδυνο “άθλημα” της αναρρίχησης

Εδώ και  καιρό κρέμεται από το πάνω μέρος του τσιμεντένιου τοιχίου πίσω από την εξέδρα στο γήπεδο στα Ριμινίτικα, ένας πλαστικός σωλήνας.

Η ύπαρξη του δεν έχει κάποιο σκοπό, αφού όταν είχε τοποθετηθεί πρόσφερε, (μέχρι που ξηλώθηκε και είναι άχρηστος πλέον), υπηρεσίες στην προστασία του βουνού από τις πυρκαγιές μεταφέροντας νερό σε καίρια σημεία.

Από τότε κρέμεται προκλητικά, προς τις ομάδες νεαρών ατόμων που επιδίδονται κατά καιρούς στο τοιχίο, στο επικίνδυνο “άθλημα” της αναρρίχησης σε αυτό, χωρίς τον απαραίτητο εξοπλισμό και ο δήμος οφείλει να πάρει τα απαιτούμενα μέτρα, μη προσέγγισης του τοιχίου είτε από τη βάση του ή από το βουνό.

Με το πέρασμα του χρόνου δεν γνωρίζουμε την ανθεκτικότητά και την αντοχή του πλέον και καλό θα είναι ο δήμος να τον απομακρύνει πριν αρχίσουν οι επίδοξοι “Ταρζάν” να τον χρησιμοποιούν…

 

Did you like this? Share it:
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!