Πολλά τα αρνητικά σχόλια συμπολιτών μας για τις παιδικές χαρές στο ‘Αλσος ΜΗΤΕΡΑ

Επισκέπτες στις παιδικές χαρές που βρίσκονται στο άλσος ΜΗΤΕΡΑ και στα δύο σημεία τους, τόσο από την πλευρά των Σχολείων όσο και από την πλευρά της Αγίας Σοφίας, μας έστειλαν φωτογραφίες τις τελευταίες ημέρες με πολλά αρνητικά σχόλια.

Στην πλευρά της δεξαμενής τα χώματα και η άμμος έχει κατακλύσει ακόμα και τα συνθετικά δάπεδα και όποιο παιδί πέσει γρατζουνιέται.

Ένα κομμάτι της ξύλινης περίφραξης έχει αρχίσει και φεύγει από τη θέση του, ενώ τα συνθήματα στο τοιχίο της παιδικής χαράς παραμένουν σε κοινή θέα.

Το σημείο πρασίνου έχει γεμίσει αγριόχορτα και σκουπίδια και όσοι πάνε βόλτα τα παιδιά τους βλέπουν την υποβάθμιση του χώρου.

Στην άλλη παιδική χαρά προς την Αγία Σοφία, σακούλες σκουπιδιών του δήμου καρφωμένες στην ξύλινη περίφραξη αντικαθιστούν τους κάδους μικροαπορριμμάτων, ενώ σε κάποια γωνιά της παιδικής χαράς υπάρχουν ντανιασμένα τα υπάρχοντα κάποιου άστεγου.

Πιθανόν να είναι τα υπάρχοντα του άστεγου που είχε βρει καταφύγιο στον προθάλαμο της αποθήκης πλησίον του Ναού της Αγίας Σοφίας και μεταφέρθηκαν στην παιδική χαρά, προκειμένου να μην είναι εκεί την ημέρα του Επιταφίου.

Δεν αποκλείεται λοιπόν να ξαναεπιστρέψει ο άστεγος στην αποθήκη και να βρίσκει ο άτυχος συμπολίτης μας, καταφύγιο εκεί…

Πάντως εάν ο δήμος πιστεύει πως αυτή είναι εικόνα παιδικών χαρών, έχει κατεβάσει πολύ χαμηλά το δείκτη ποιότητας της πόλης μας.