Η Ένωση Κρητών Αγίας Βαρβάρας “Η Μεγαλόνησος” επιστρέφει δυναμικά


Η Ένωση Κρητών Αγίας Βαρβάρας “Η Μεγαλόνησος” επιστρέφει δυναμικά μετά την τριετή σχεδόν πανδημία που έθεσε όλα τα σωματεία στην… εντατική!

Κρατήσαμε με υπομονή τα δύσκολα χρόνια ζωντανό το πολιτιστικό κίνημα, δεν καταθέσαμε τα “όπλα” και συνδράμαμε στην δύσκολη περίοδο των ανθρώπων μας με όλες τις δυνάμεις που διαθέταμε!

Σήμερα, στην ώρα μηδέν για την επιβίωση των πολιτιστικών σωματείων, ξεπερνούμε τις δυνάμεις μας, βγαίνουμε και πάλι στην πρώτη γραμμή και καλούμε τα μέλη και τους φίλους μας να έρθουν να επουλώσουμε τις πληγές μας!

Να βρεθούμε, να γλεντήσουμε, να τιμήσουμε σωστά τους ήρωές μας, να κλάψουμε να γελάσουμε και να ξαναθυμηθούμε τι σημαίνει ζωή!

Διοργανώνουμε για τα μέλη και τους φίλους της Ένωσής μας:

1. Χορό στο Κρητικό Κέντρο Αόρη, την Κυριακή 8/5 το μεσημέρι, με τους Γιώργο Καραγιώργη και Δημήτρη Πρωτογεράκη και το συγκρότημά τους!

2. Εκδήλωση ιστορικής μνήμης για την 81η επέτειο από τη Μάχη της Κρήτης, την Τετάρτη 18/5, σε κείμενα και χορογραφίες της Αθηνάς Ρουσάκη και με όλα τα μέλη των χορευτικών τμημάτων και του Δ.Σ. του συλλόγου!

3. Αποχαιρετιστήριο χορό για την ολοκλήρωση της φετινής πολύ δύσκολης περιόδου, το Σάββατο 28/5 στο κρητικό κέντρο Ομαλός, με το συγκρότημα του Δημήτρη Σπυριδάκη!

Η Ένωση μας έχει ανάγκη τη στήριξη όλων μας! Η παρουσία όλων μας σηματοδοτεί την επανεκκίνηση της Ένωσής μας, ώστε να μπορούμε αύριο να κοιτάμε στα μάτια τα παιδιά μας και να τους λέμε ότι καταφέραμε να κρατήσουμε ζωντανή την ιστορία μας!

Σας περιμένουμε όλους!!!

Ένωση Κρητών Αγίας Βαρβάρας “Η Μεγαλόνησος”