Ξεκινάει σήμερα η δίκη του 75χρονου, που ομολόγησε ότι σκότωσε τη γυναίκα του «για οικονομικούς λόγους και μεγάλες οικονομικές διαφορές»

Ξεκινάει σήμερα η δίκη του 75χρονου, ο οποίος το βράδυ της 5 Ιουνίου 2021 παραδόθηκε στην αστυνομία και ομολόγησε ότι σκότωσε τη γυναίκα του «για οικονομικούς λόγους και μεγάλες οικονομικές διαφορές», δύο μέρες νωρίτερα.

Ο 75χρονος, κατ΄ ομολογία δράστης, παρουσιάστηκε στην Υποδιεύθυνση Δυτικής Αττικής, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του και παρέδωσε στους αστυνομικούς πιστόλι με γεμιστήρα και τρία φυσίγγια.

Ο δράστης φέρεται να ισχυρίστηκε ότι είχε οικονομικές διαφορές με την πρώην σύζυγό του, λόγω των δύο επιχειρήσεων που διατηρούσαν και τις οποίες χώρισαν μετά το διαζύγιό τους.

Ο δράστης πυροβόλησε την 64χρονη, έξω από το σπίτι της, στη συμβολή των οδών Αιόλου και Πραξιτέλους, στο λαιμό και τον ώμο, με αποτέλεσμα να την τραυματίσει θανάσιμα.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα, πράξεις για τις οποίες θα δικαστεί σήμερα.