Το Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου της πόλης μας, αποκτά το Σήμα του

Εχθές το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων του “Μεγάρου Μήτρος Σουλιμιώτης” πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση των προτάσεων που σχεδίασαν Φοιτητές του τμήματος Γραφιστικής και Οπτικής Επικοινωνίας του ΠαΔΑ, για την ανάδειξη μίας από αυτές, σαν το επίσημο σήμα του “Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου Αγίας Βαρβάρας”.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου ο οποίος ήταν από τους βασικούς συντελεστές της ένταξης της πόλης στο πλαίσιο Ευρωπαϊκού προγράμματος και του υπουργείου Ανάπτυξης, «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία», σε συνεργασία με τον τ. Δήμαρχο κ. Γιώργο Καπλάνη και το οποίο θα επιφέρει στο δήμο μας το ποσόν των δύο εκατομμυρίων € περίπου, για έργα αναβάθμισης στην Ελ. Βενιζέλου και κάθετους δρόμους και στις προσόψεις των καταστημάτων.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας, προχωράει στην  δημιουργία μιας πιο ανταγωνιστικής αγοράς έτσι ώστε να προσελκύει τόσο το καταναλωτικό κοινό της περιοχής όσο και γειτονικών περιοχών.

Ο κ. Χατζηθεοδοσίου απευθυνόμενος στους Φοιτητές που συμμετείχαν, τους συνεχάρη και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία.

Οι φοιτητές κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσίασαν τα σχέδια τους, αναλύοντας τι εμφανίζουν και τι τους ώθησε να σχεδιάσουν τα δημιουργήματά τους, τα οποία παρουσιάζουμε στη συνέχεια.

Στη σχεδίαση  προτάσεων πήραν μέρος 21 Φοιτητές, σε 17 ομάδες και υπήρξαν 25 προτάσεις.

Ειδική Επιτροπή σύντομα θα ανακηρύξει το σχέδιο, το οποίο θα επιλεγεί σαν το επίσημο σήμα για το Εμπορικό Κέντρο της πόλης μας.