ΑΡΘΡΟ ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΡΕΜΠΗ ΓΙΑ ΤΟ “ΠΑΝΘΕΟΝ”

Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ κ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΡΕΜΠΗΣ ΑΝΗΡΤΗΣΕ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ”ΠΑΝΘΕΟΝ”

ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΕΝΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ.
ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΣΚΥΨΕ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΚΟΣΤΙΣΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΜΑΣ ΠΛΕΟΝ ΤΟΥ 1.500.000 ΕΥΡΩ.
2005 ΤΟ ΠΑΝΘΕΟΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5 ΕΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ ΚΑΙ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΤΕΟ. ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΦΤΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΕΝΟΙΚΙΟ ΜΕΧΡΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ 12 ΕΤΗ. Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΤΟ 2009 ΝΑ ΣΦΡΑΓΙΣΕΙ ΤΟ ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΑΦΟΥ Ο ΕΝΑΣ ΕΚ ΤΩΝ ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΩΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΛΥΣΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙ ΣΤΑ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ.
2009 ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΝΑ ΤΟ ΦΥΛΑΕΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΝ ΕΠΙΠΛΑ-ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ-ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ-ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ-ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΤΑΜΙΑΚΕΣ ΄ΜΙΑ ΚΑΙ Η ΣΦΡΑΓΙΣΗ ΕΓΙΝΕ ΞΑΦΝΙΚΑ. ΕΠΕΙΔΗ Ο ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΤΟΤΕ ΤΙΜΕΣ ΗΤΑΝ ΠΛΕΟΝ ΤΩΝ 75.000 ΕΥΡΩ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ.
ΑΜ ΔΕ ….ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟΥ “ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ” ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΜΕ 25.000 ΕΥΡΩ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΣΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ. ΔΕΝ ΕΛΕΧΤΗΚΕ ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΦΥΛΑΞΕ ΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΧΑΝ ΑΞΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΤΡΩΝ . ΤΟ 2011 ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΦΥΛΑΣΟΜΕΝΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΤΟ “ΠΑΝΘΕΟΝ” Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ. ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΜΕ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ (ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ) ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΗΝ ΦΥΛΑΞΗ ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ. Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΟ ΙΚΑ ‘Η ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ. Η ΔΕ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΩΦΕΥΕ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ. ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΜΕΣ 2010 ΚΑΙ ΤΟ 2011-2012-ΔΕΝ ΜΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΔΕ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΟΥ 2013 ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ.2013 ΔΕΚΑΔΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΩ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΑ ΦΥΛΑΣΣΟΜΕΝΟ ΧΩΡΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΠΑΧΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΝ ΛΕΕΙΛΑΣΙΑ .ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΦΥΛΑΞΗΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΧΕΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΤΕ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΥΣ ΤΟΥ ΤΙ ΑΡΠΑΞΑΝ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ “ΑΓΝΩΣΤΟΙ” ΔΡΑΣΤΕΣ” . ΤΟ ΠΑΝΘΕΟΝ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΟ ΛΕΙΠΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΤΩΝ 2.000 ΤΡΑΠΕΖΟΚΑΘΙΣΜΑΤΩΝ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΣΠΑΡΤΑ ΣΤΟ ΟΡΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ …ΕΧΟΥΝ ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΟΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ -ΤΑ ΜΠΑΡ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΙΣΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΥ Η ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΑΝΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΝ ΣΠΑΣΕΙ ΤΗΝ ΟΥΡΑ.
ΠΑΝΘΕΟΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ …..

ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΑΡΧΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟΥ 1,5 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΔΗΛΑΔΗ=400000 ΠΕΡΙΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΑΥΞΗΣΕΙΣ ΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΟΥ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΟΛΙΣ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΤΟΥ 2013 ΜΕΤΑ ΑΠΟ 7 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΠΗΡΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ .400000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΤΙΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΥΠΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΒΡΗΚΕ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΑΞΙΑΣ 3000 ΕΥΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙ ΕΝΩ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΙΟΧΡΩΜ ΑΦΟΥ ΤΟ 2014 ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΑΓΟΡΑΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΡΟΗΓΟΥΝΤΑΙ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ.500000 ΕΥΡΩ ΔΙΑΦΥΓΟΝΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΝΘΕΟΝ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΚΛΕΙΣΤΟ ,ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΑΡΑ ΤΟΥ ΟΤΙ ΗΡΘΕ 3 ΦΟΡΕΣ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΕΝΕΡΓΙΕΣ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΤΟΥ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟΥ .ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΤΙ ΕΔΩΣΕ ΛΥΣΗ ΣΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ.ΤΕΛΟΣ…150000 ΕΥΡΩ ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΦΥΛΑΞΗΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΛΕΝΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ .ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΦΑΙΡΕΘΗΚΑΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΦΑΝΤΑΣΜΑ