Προχωράνε τα έργα στα οικόπεδα απέναντι από το αναψυκτήριο “Ο ΛΙΘΟΣ” – Προσπάθεια ολοκλήρωσής τους έως το τέλος του μήνα

Μετά το πέρασμα με ειδικό υλικό και του τρίτου περιφραγμένου χώρου στα οικόπεδα απέναντι από το αναψυκτήριο “Ο ΛΙΘΟΣ”, πρόκειται να τοποθετηθεί το γκολποστ του γηπέδου 5χ5 εκεί.

Σημειώνουμε πάντως πως τα τρία “κλουβιά” κατέλαβαν μεγάλο μέρος των οικοπέδων και δεν φαίνεται να πραγματοποιείται η τοποθέτηση οργάνων γυμναστικής σαν κι εκείνα που υπάρχουν στο Άλσος ΜΗΤΕΡΑ και είχαν προβλεφθεί στην αρχική μελέτη του έργου.

Σημειώνουμε πως τα όργανα γυμναστικής εξωτερικού χώρου, είναι από τις πλέον πετυχημένες προμήθειες διαχρονικά του δήμου. Έχουν αποδειχτεί πραγματικά “αθάνατα” και καθημερινά σε αυτά γυμνάζονται δεκάδες συμπολίτες μας όλων των ηλικιών. Εάν τελικά δεν τοποθετηθούν τέτοια όργανα θα είναι αρνητικό γεγονός.

Πάντως αρκετοί συμπολίτες μας δεν είναι πολύ ευχαριστημένοι με την μορφή που τελικά πήραν οι δύο χώροι, αλλά τις αποφάσεις τις παίρνει ο δήμος σύμφωνα με τα δικά του κριτήρια.

Όπως γράφαμε προ ημερών γίνεται προσπάθεια παράδοσης του έργου έως το τέλος του τρέχοντος.