Νωρίτερα οι πληρωμές των συντάξεων Μαΐου (ημερομηνίες)


Την Μεγάλη Τρίτη 19 Απριλίου θα ξεκινήσει η καταβολή από τον ΕΦΚΑ για τις συντάξεις Μαΐου. Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΕΦΚΑ λόγω των αυξημένων αγοραστικών αναγκών των πολιτών η πληρωμή θα γίνει νωρίτερα για τις κύριες και τις επικουρικές συντάξεις Μαΐου.

Συγκεκριμένα οι πληρωμές των συντάξεων θα ξεκινήσουν τη Μεγάλη Τρίτη, 19 Απριλίου, και θα ολοκληρωθούν τη Μεγάλη Πέμπτη, 21 Απριλίου.

Αναλυτικότερα οι κύριες και επικουρικές συντάξεις μηνός Μαΐου 2022 των συνταξιούχων που προέρχονται:

— Στις 19 Απριλίου 2022, ημέρα Μεγάλη Τρίτη θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μη μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΟΑΕΕ, τ. ΟΓΑ, τ. ΕΤΑΑ, τ. ΝΑΤ, τ. ΕΤΑΤ, τ. ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕ

— Στις 20 Απριλίου 2022 ημέρα Μεγάλη Τετάρτη θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες τον ΟΤΕ και το Δημόσιο που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1,3,5,7,9

— Στις 21 Απριλίου 2022, ημέρα Μεγάλη Πέμπτη θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες τον ΟΤΕ και το Δημόσιο που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0,2,4,6,8.

Πηγή: Aftodioikisi.gr