Επιτέλους εμφανίστηκε ο δήμος και ξήλωσε την ετοιμόρροπη και επικίνδυνη περίφραξη από το π. γήπεδο μπάσκετ στην Μεγ. Αλεξανδρου

Χρειάστηκε να γράψουμε πολλές φορές σχετικά με την ετοιμόρροπη περίφραξη του χώρου του π. γηπέδου μπάσκετ στην Μεγάλου Αλεξάνδρου, η οποία όπως ήταν σάπια και με κομμένες τις βάσεις των ιστών που την συγκρατούσαν όρθια, μια έγερνε προς τα μέσα του χώρου και την άλλη προς τα έξω.

Χρειάστηκε να γράψουμε και να ξαναγράψουμε το αυτονόητο, πως η περίφραξη έπρεπε να απομακρυνθεί πριν συμβεί κανένα κακό και όσο ο δήμος καθυστερούσε να εμφανιστεί και να την ξηλώσει, τόσο οι ιστοί κόβονταν ένας – ένας από τη βάση τους και εξασθενούσε η σταθερότητα της περίφραξης.

Εχθές το πρωί μάλιστα υπήρξε και παρέμβαση του τ. Δημάρχου κ. Γιώργου Καπλάνη με ανάρτησή του, για το θέμα αυτό και είδαμε λίγες ώρες αργότερα συνεργείο του δήμου να εμφανίζεται και να τεμαχίζει την περίφραξη, απομακρύνοντας τόσο αυτήν όσο και τους κινδύνους που υπήρχαν από την ύπαρξή της.

Το έχουμε γράψει στο παρελθόν και το επαναλαμβάνουμε και σήμερα.

Από τη στιγμή που το έγραψε η ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ, η εργασία θα πραγματοποιούνταν. Ο δήμος τελικά όσο και εάν καθυστέρησε να κόψει την περίφραξη, στο τέλος την ξήλωσε.

Ποιος κέρδισε τελικά από αυτήν την καθυστέρηση που σημειώθηκε;;;

Πάντως η περίφραξη που υπάρχει στο βάθος μεταξύ γηπέδου και ιδιωτικής ιδιοκτησίας δεν κατέβηκε, παρ΄ ότι είναι επίσης σκουριασμένη και ετοιμόρροπη.