Πλυμμήρισε η Λυκούργου από λύμματα, η ημιτελής αντιμετώπιση από το Δήμο επιδείνωσε το πρόβλημα

Η άστοχη αντιμετώπιση του Δήμου στην καθίζηση που συνέβει από τις βροχές της Δευτέρας, στο οδόστρωμα της οδού Λυκούργού, μεταξύ των οδών Παλ. Πολεμιστών και Βόλου, είχε σαν αποτέλεσμα ο δρόμος πλέον να κλείσει, ενώ λύμματα και ούρα αναβλύζουν στον δρόμο και κατηφορίζουν δημιουργώντας παράλληλα μια αποπνυκτική ατμόσφαιρα.

Παρ΄ότι όπως εμφανίζεται και στις φωτογραφίες μας η τρύπα που δημιοργήθηκε στο οδόστρωμα έδειχνε πως το υπόστρωμα είχε υποχωρήσει και χρειάζοταν σοβαρή αντιμετώπιση, ο Δήμος έριξε εχθές λίγο αμμοχάλικο και έδωσε τον δρόμο στην κυκλοφορία.

Αποτέλεσμα της λανθασμένης αντιμετώπισης του προβλήματος, ήταν από το βάρος των οχημάτων ο δρόμος να ξανακάτσει.

Μάλιστα εχθές βράδυ ένα όχημα βούλιαξε στο συγκεκριμένο σημείο.

Συνεργείο του Δήμου επανήλθε και σήμερα το πρωί και έριξε πάλι λίγο αμμοχάλικο.

Η διαρροή όμως λυμμάτων και άλλων υγρών είναι τέτοια που ανάγκασαν το Δήμο να βάλει κορδέλες και να κλείσει τελικά το δρόμο για τα οχήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας δύο φρεάτια ακαθάρτων έχουν βουλώσει με αποτέλεσμα τα λύμματα να βρίσκουν διέξοδο στο δρόμο, μετατρέποντας την οδό Λυκούργου σε χαβούζα και τους κατοίκους της περιοχής να διαμαρτύρονται για την ολιγορία του Δήμου που δεν κάλεσε την ΕΥΔΑΠ από την πρώτη στιγμή, αφού ήταν εμφανή και τα λύμματα στο οδόστρωμα αλλά και οι οσμές έντονες.