Γιώργος Μπίκος: “Θα κάνουμε την ομάδα πάλι πρωταγωνίστρια και αυτό δεν είναι δήλωση είναι υπόσχεση”

Αμέσως μετά την εκλογή στη θέση του Προέδρου της ιστορικής ομάδας της πόλης μας ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ του κ. Γιώργου Μπίκου, ζητήσαμε να μας απαντήσει σε ορισμένα ερωτήματα, που φανταζόμαστε πως οι φίλοι της ΑΠΕ θα ήθελαν να γνωρίζουν τις σκέψεις του:

Κύριε Μπίκο από την Τετάρτη 30 Μαρτίου είστε και επισήμως Πρόεδρος της ΑΠΕ. Σας ακούσαμε στη συνέλευση της ομάδας να θέτετε υψηλούς στόχους για την ομάδα. Τι ακριβώς σκέπτεστε να αλλάξετε σε σχέση με το παρελθόν; Οι υψηλοί στόχοι προϋποθέτουν και ανάλογα οικονομικά, πιστεύετε πως θα υπάρξουν αυτά, σε σχέση με τις δυσκολίες που υπάρχουν αυτήν την περίοδο στη χώρα μας;

Πέραν της προσωπικής μου συνεισφοράς, των μελών και των φίλων της ομάδας έχω κάνει κάποιες επαφές με ανθρώπους που θέλουν να έρθουν πιο κοντά στην ομάδα και να βοηθήσουν οικονομικά, καθώς έχω έρθει σε επαφή με μεγάλες επώνυμες εταιρείες για χορηγίες που θα δώσουν ανάσα στην ομάδα.

Με το θέμα του προπονητή τι κάνετε;

Θέληση μας είναι να κρατήσουμε τον κ. Κουνάδη και την νέα χρονιά. Έχουμε κάνει τις πρώτες επαφές & πιστεύω σύντομα ότι θα έχουμε αίσιο τέλος στο θέμα αυτό.

Από τη συνέλευση βγήκε το συμπέρασμα πως έχετε τη στήριξη των μελών της ΑΠΕ, πως θα προσελκύσετε περισσότερο κόσμο να γίνει μέλος στην ομάδα;

Έχω την πλήρη στήριξη των μελών της ΑΠΕ ΑΓ. ΕΛΕΟΥΣΑΣ και θα προσελκύσω περισσότερο κόσμο με τις πράξεις μου και όχι με δηλώσεις.

Τι μήνυμα στέλνεται στον φίλαθλο κόσμο της πόλης μας και στους οπαδούς της ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ ειδικότερα;

Το μήνυμα που θέλουμε να δώσουμε εγώ προσωπικά και όλα τα μέλη του Δ.Σ της ομάδας, είναι ότι θα κάνουμε την ομάδα πάλι πρωταγωνίστρια και αυτό δεν είναι δήλωση είναι υπόσχεση.

ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Την Δευτέρα 4 Απριλίου στις 18:00, στην αίθουσα που στεγάζεται το Α’ ΚΑΠΗ Αγίας Βαρβάρας, Καλαντζάκου 7, θα συγκροτηθεί σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο.