Παραμένει η επικίνδυνη “Χωματερή” ανάμεσα σε σπίτια και τον Ναό της Αγίας Μαρίνας

Για των πολλών στρεμμάτων ακάλυπτο χώρο που υπάρχει μεταξύ της οδού Αγίας Μαρίνας και του ομώνυμου Ναού και για τα χάλια που έχει, θυμίζοντας χωματερή, έχουμε γράψει και στο παρελθόν.

Λάστιχα οχημάτων, καναπέδες, παλιά μάρμαρα, χαρτοκιβώτια, μπάζα, κουφώματα, παλιοσίδερα και ότι μπορεί να φανταστεί κανείς το συναντά εκεί.

Ο χώρος παραμένει ακαθάριστος  και μεταμορφώνεται σε ανθυγιεινή εστία μόλυνσης και μεταδοτικών ασθενειών αφού τα τρωκτικά κάνουν βόλτες κατά κοπάδια, ανάμεσα στα σκουπίδια.

Ο δήμος έχει μάλιστα αναρτήσει και πινακίδα εδώ και χρόνια αναγράφοντας πως πρόκειται για χώρο διαμόρφωσης πρασίνου.

Εάν τελικά ο δήμος δεν έχει σχέση με τον χώρο, κακώς έχει αναρτήσει πινακίδα και δεν την βγάζει από την είσοδο του χώρου.

Ας πάει να την βγάλει και να φροντίσει με κάθε νόμιμο και προβλεπόμενο τρόπο να καθαριστεί ο χώρος…

Από τον συγκεκριμένο χώρο καθημερινά περνούν δεκάδες συμπολίτες μας και μη, ενώ από Δευτέρα και καθ΄ όλη τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας η κίνηση από το συγκεκριμένο χώρο θα είναι αυξημένη από και προς τον Ναό, λόγω των καθημερινών Λειτουργιών λόγω Πάσχα.

Βεβαίως η καθαριότητα του χώρου δεν έχει να κάνει με το Πάσχα, αλλά είναι ένας ακόμα λόγος ο δήμος κάτι να κάνει, βάσει των όσων ο νόμος προστάζει και επιτρέπει…