Σε αναμονή να στεγνώσουν τα τσιμέντα για να τοποθετηθούν οι νέες μπασκέτες σε Α Δημοτικό Σχολείο και Α Λύκειο

Τον Σεπτέμβριο του 2019 η διοίκηση του δήμου ξήλωσε από διάφορα γηπεδάκια της πόλης μας τις μπασκέτες με την αιτιολογία πως ήταν σάπιες και σκουριασμένες, συνεπώς επικίνδυνες.

Δεν έπραξε άσχημα, αν και μόλις πριν λίγες ημέρες, 30 μήνες αργότερα,  ξεκίνησε την επανατοποθέτηση αυτών σε δύο σχολεία.

Πρόκειται για τα προαύλια των Α Δημοτικού και Α Λυκείου της πόλης μας.

Βεβαίως έχει ανακατασκευαστεί το γήπεδο στην οδό Δεληγιάννη δωρεά Γαλακτοβιομηχανίας και μπήκαν προ μηνών μπασκέτες στο Α Γυμνάσιο

Συνεργείο έσκαψε και τοποθέτησε τις βάσεις με τις βίδες που θα “κάτσουν” οι μπασκέτες, όταν τα τσιμέντα στεγνώσουν και όλοι περιμένουμε να δούμε τις νέες μπασκέτες και το δάπεδο στο γήπεδο στο Α Δημοτικό Σχολείο.

Επειδή στο παρελθόν έχουμε δει σε γήπεδο της πόλης μας να καταρρέει μπασκέτα, συγκεκριμένα στο γηπεδάκι στην πλατεία Νέας Γενιάς, την ώρα μάλιστα που έπαιζαν παιδιά στο χώρο, θέλουμε να πιστεύουμε πως οι βάσεις των μπασκετών έχουν μπει αρκετά βαθιά στο έδαφος, ώστε οι μπασκέτες να είναι σταθερές και να μην υπάρξει στο μέλλον πρόβλημα με αυτές.

Υπολογίζουμε δε, πως υπήρξε και σχετική επίβλεψη από το δήμο, κατά τη διάρκεια των εργασιών, που εγγυάται το άρτιον της εργασίας.

ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΜΑΣ

ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤΑΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ