ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ, τελευταία αγωνιστική για το πρωτάθλημα Α ΕΠΣΑ σήμερα το μεσημέρι

Τελευταία αγωνιστική για το πρωτάθλημα Α ΕΠΣΑ σήμερα το μεσημέρι και η ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ έχοντας εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία, θα αντιμετωπίσει τα ΣΟΥΡΜΕΝΑ σε εκτός έδρας παιχνίδι για διαδικαστικούς και μόνο λόγους.

Ο στόχος της ιστορικής ομάδας επετεύχθη και η ΑΠΕ και την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα αγωνίζεται στους “μεγάλους” του Αθηναϊκού ποδοσφαίρου.

Η ομάδα εκτός απροόπτου θα συνεχίσει με το ίδιο τεχνικό τιμ, ενώ το καλοκαίρι θα πραγματοποιηθούν εκλογές για τη σύνθεση του νέου Δ. Σ.

Ο κορμός της νεανικής ομάδας του Νίκου Κουνάδη θα παραμείνει όπως αναμένεται αναλλοίωτος, ενώ αναμένονται να υπάρξουν προσθοαφαιρέσεις στο αθλητικό δυναμικό της.

Ο Δήμος βεβαίως οφείλει να “τρέξει” όσες εργασίες πρέπει να γίνουν, ώστε το γήπεδο στα Ριμινίτικα να γίνει “ΕΔΡΑ” πραγματική, χωρίς όμως να υπάρχει ενόχληση των γύρω κατοίκων.

Η δημιουργία πάρκινγκ στο κάτω μέρος του γηπέδου θα βοηθούσε προς αυτήν την κατεύθυνση, αφού η διαμόρφωσή του είναι εύκολη με μικρό κόστος και χωρίς να απαιτηθεί να κοπεί ούτε ένα δένδρο.