Καλά τα εξωτερικά βαψίματα και οι ελαιοχρωματισμοί, αλλά προτεραιότητα έχουν η πλακόστρωση του πεζόδρομου και η δημιουργία ελαφράς ράμπας…  … 

Μεταξύ των οδών 28ης Οκτωβρίου και Διομήδη Κομνηνού, υπάρχουν δύο πεζόδρομοι οι οποίοι διευκολύνουν μαθητές και κατοίκους της περιοχής και ενώνουν την Ελευθερίου Βενιζέλου με την οδό Ραιδεστού.

Γράφαμε σχετικά και εχθές αλλά επανερχόμαστε για να επισημάνουμε για μια ακόμα φορά την αναγκαιότητα ανακατασκευής του ενός από τους δύο πεζόδρομους και συγκεκριμένα εκείνου που θα χρησιμοποιείται και για τους επισκέπτες του δημοτικού γυμναστηρίου (πεζόδρομος 2, στη διπλανή εξ αέρος φωτογραφία).

Ο ένας είναι πλακοστρωμένος και σε καλή κατάσταση (πεζόδρομος 1), ενώ ο περί ου ο λόγος, είναι επικίνδυνος ακόμα και για βάδην με αθλητικά υποδήματα.

Σε άλλα σημεία του είναι τσιμεντένιος, σε ορισμένα με γαρμπίλι και σε άλλα ραγισμένος.

Λειτουργήσει δε λειτουργήσει το γυμναστήριο ο πεζόδρομος πρέπει να φτιαχτεί και ιδιαίτερα το ξεκίνημά του που είναι σαν βομβαρδισμένο τοπίο και ακατάλληλο για πεζούς ή για καροτσάκια συμπολιτών μας με μωρά ή ψώνια ή για τα ΑμεΑ με τις δυσκολίες και τα δικά τους καροτσάκια.

Καλά τα εξωτερικά βαψίματα και οι ελαιοχρωματισμοί, αλλά προτεραιότητα έχουν η πλακόστρωση του πεζόδρομου και η δημιουργία ελαφράς ράμπας…