Απατεώνες προσπάθησαν να εκμαιεύσουν – αποσπάσουν άδεια, με την ονομασία της εφημερίδας μας

Προσπάθεια “υφαρπαγής” της ονομασίας της εφημερίδας μας “ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ”, έκαναν προ μηνών ορισμένοι επιτήδειοι στις “απατεωνιές” και στις “κλοπές πνευματικής ιδιοκτησίας” γενικότερα, με αχυράνθρωπο, άτομο που εμφανίζεται σαν “δημοσιογράφος”.

Προσπάθησαν να πάρουν έγκριση από αρμόδια υπηρεσία για τη χρήση του ονόματος της εφημερίδας μας, αλλά “έφαγαν πόρτα” διότι οι ονομασίες “Προοδευτική” μηνιαία εφημερίδα της Αγίας Βαρβάρας και “Προοδευτική” Ηλεκτρονική εφημερίδα της Αγίας Βαρβάρας, με το σήμα που απεικονίζει τον άνθρωπό που σπάει την αλυσίδα και το λογότυπο “Για τους Ελεύθερους Ανθρώπους”, είναι κατοχυρωμένα από εμάς, εδώ και 44 χρόνια, από το 1978.

Σκοπός τους ήταν να κυκλοφορήσουν με την ονομασία “προοδευτική”, εφημερίδα έντυπη και να δημιουργήσουν επίσης ηλεκτρονική ιστοσελίδα, με στόχο να προκαλέσουν σύγχυση στο αναγνωστικό κοινό, ως προς την αυθεντικότητα της “Π” και να γράφουν ότι θέλουν, μπερδεύοντας  τους αναγνώστες.

Πρόσφατα η εφημερίδα μας, επικαιροποίησε τα σήματά της στο αρμόδιο υπουργείο, με τη συμβολή του Δικηγορικού γραφείου του κ. Μανώλη Φράγκου γιού του Δημοτικού Συμβούλου και Δικηγόρου της πόλης μας κ. Μιχάλη Φράγκου και είναι η μοναδική ηλεκτρονική εφημερίδα, με τέτοια αναγνώριση στην πόλη μας.

Αυτά για να γνωρίζουν ορισμένοι  πως η “Προοδευτική” έχει άδεια και ηλεκτρονικής εφημερίδας και πως οι απατεωνιές και οι προβοκάτσιες δεν θα περάσουν.