Τοποθετήθηκαν τα πρώτα σκαλοπάτια στην νέα πλατφόρμα – Πιθανότατα έτοιμη η κερκίδα για τον τελευταίο φετινό αγώνα πρωταθλήματος της ΑΠΕ

Γράφαμε εχθές βλέποντας τα καλουπώματα που έγιναν την Παρασκευή και έπεσαν το απόγευμα της ίδιας ημέρας τα μπετά, για την συμπληρωματική πλατφόρμα της κερκίδας, στο γήπεδο στα Ριμινίτικα,  πως όλα φαίνονταν καλά καμωμένα.

Όντως εχθές Σάββατο ξεκίνησε η τοποθέτηση της μίας από τις δύο σκάλες, αυτής προς την οδό Φλέμινγκ και δείχνει να εξυπηρετεί τον σκοπό της.

Η σκάλα χώρεσε “άνετα”, η πλατφόρμα έγινε σε μήκος όσο η κεντρική πλατφόρμα, που “κάθετε” η κερκίδα και υπάρχει επικοινωνία μεταξύ των διαδρόμων.

Υπολείπεται η τοποθέτηση της δεύτερης σκάλας στην πλευρά του 5ου Δημοτικού Σχολείου και μετά από τον έλεγχο και τυχόν λεπτομέρειες, η κερκίδα θα δοθεί στους θεατές μέσα στην εβδομάδα και θα χρησιμοποιηθεί πιθανότατα στον τελευταίο αγώνα της ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ για το πρωτάθλημα το Σαββατοκύριακο που μας έρχεται.

Σημειώνουμε πως έχουμε προτείνει επίσης και την τοποθέτηση κιγκλιδώματος κατά μήκος του διαδρόμου, ύψους περίπου ενός μέτρου για την ασφάλεια όσων κινούνται σε αυτόν.