Έπεσαν οι νέες πλατφόρμες στη θέση των προηγούμενων, που ήταν μικρές και κοντές στο γήπεδο στα Ριμινίτικα

Εχθές από νωρίς το πρωί ξεκίνησαν τα καλουπώματα των συμπληρωματικών πλατφορμών στη θέση εκείνων που έπεσαν την περασμένη εβδομάδα αλλά ήταν στενές και κοντές στο γήπεδο στα Ριμινίτικα και αφορούν τα σκαλοπάτια προς την κερκίδα και οι οποίες έσπασαν τελικά και πετάχτηκαν στα μπάζα.

Το απόγευμα δε, έπεσαν και τα μπετά και η εκτίμηση μας είναι πως αυτή τη φορά δεν έγινε “λάθος” στο μήκος και πλάτος, της κάθε πλατφόρμας, όπως την προηγούμενη φορά (κάτω φωτό).

Σημειώνουμε επίσης πως είδαμε η πρόταση που είχαμε κάνει σχετικά, “συμπεριλήφθηκε” σε όλα της τα σημεία στο γενικό σχεδιασμό και μας ικανοποιεί που βοηθήσαμε στην επίτευξη της.

Συγκεκριμένα είχαμε προτείνει:

1) Οι συμπληρωματικές πλαϊνές πλατφόρμες να έχουν μήκος όσο η μεγάλη πλατφόρμα.

2) Οι Πλατφόρμες αυτές να γίνουν αρκετά ποιο φαρδιές, από τη σκάλα.

3) Οι τρεις διάδρομοι να επικοινωνούν μεταξύ τους.

Εάν ο δήμος αποδεχτεί και τοποθετήσει και το κιγκλίδωμα, ενός περίπου μέτρου ύψους, για την ασφάλεια όσων κινούνται στους διαδρόμους, που επίσης προτείναμε  και είναι απαραίτητο, τότε η ευχαρίστησή μας θα είναι μεγάλη, διότι θα έχουμε συμβάλει, στην κατασκευή ενός ολοκληρωμένου έργου.

Σημειώνουμε πως η Διευθύντρια των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου κ. Κωνσταντίνα Σέργη και το πρωί εχθές και το απόγευμα κατά τη ρίψη του μπετόν, ήταν παρούσα και επέβλεπε τις εργασίες.