Εντυπωσιακή συγκέντρωση και συνομιλία με συμπολίτες μας, του Σταύρου Θεοδωράκη στο “ΠΑΝΘΕΟΝ”

Ολοκληρώθηκε πριν λίγη ώρα η προεκλογική συγκέντρωση που πραγματοποίησε ο συμπολίτης μας Σταύρος Θεοδωράκης, επικεφαλής του κόμματος “ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ”, στο Δημοτικό κινηματοθέατρο “ΠΑΝΘΕΟΝ”, στην πολη μας.

Κατάμεστος από νωρίς ο χώρος της ομιλίας του Σταύρου Θεοδωράκη, που εξελίχθηκε σε παραγωγική συνομιλία μεταξύ του προέδρου και των συμπολιτών μας.

Πριν το στάδιο των ερωτοαπαντήσεων, ο Σταύρος Θεοδωράκης σε ένα μικρό πρόλογό του σχετικά με το πρόγραμμα του “ΠΟΤΑΜΙΟΥ” τόνισε και υπογράμμισε με ιδιαίτερο τόνο, πως το κόμμα του πρέπει να πιάσει σε αυτές τις εκλογές το 10%, ώστε δυνατό να πετύχει όσα στο παρελθόν απέτυχαν οι πρώην συγκυβερνήσεις.

Κατηγόρησε την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, για πισωγυρίσματα και μη εφαρμογή όσων προεκλογικά στις εκλογές του περασμένου Γενάρη είχε υποσχεθεί και αναφέρθηκε στον καθοριστικό ρόλο του “ΠΟΤΑΜΙΟΥ” στην Ευρωπαϊκή πορεία της χώρας.

Απάντησε ξεκάθαρα σε ερωτήσεις που είχαν να κάνουν με τους πρόσφυγες, την παιδεία και τις ελλείψεις εκπαιδευτικών στα σχολεία μας, ευγενικά απέφυγε να σχολιάσει το γεγονός πως ο κ.Τσίπρας στέλνει τα παιδιά του σε ιδιωτικά εκπαιδευτήρια, αναφέρθηκε στο πρόβλημα που έχει προκαλέσει στην Ελληνική οικονομία ο ΣΥΡΙΖΑ, με τις κλειστές τράπεζες και τους συνταξιούχους, όπως επίσης για τον ΕΝΦΙΑ κ.ά.

Ο συντονιστής της εφημερίδας μας “ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ” κ. Πάρις Βαμβακόπουλος έθεσε στον κ. Θεοδωράκη την εξής ερώτηση: “¨εως σήμερα το “ΠΟΤΑΜΙ” ελεγε πως στηρίζω την ΕυρωπαΪκή πορεία της χώρας, χωρίς ανταλλάγματα και υπουργικές θέσεις. Με το 10% που στοχεύει το κόμμα σας θα διεκδικήσει υπουργικές θέσεις;”

Ο Σταύρος Θεοδωράκης έκανε μια γενική αναφορά στο γιατί πρέπει το κόμμα του να πετύχει το στόχο του 10% και αναφερόμενος στο σκέλος της ερώτησης εάν θα διεκδικήσει υπουργικές θέσεις δεν το απέκλεισε, λέγοντας πως στο ψηφοδέλτιο επικρατείας αλλά και εκτός αυτού υπάρχουν ικανότατα άτομα που θα μπορούσαν να προσφέρουν στην προσπάθεια που πρέπει να γίνει, ώστε η χώρα μας και οι συμπολίτες μας να ξεφύγουν από τα μνημόνια και τα αρνητικά αποτελέσματα του.

Σημ. “Π”: οι φωτογραφίες είναι από την επίσημη ιστοσελίδα του “ΠΟΤΑΜΙΟΥ”