Ξηλώθηκαν τα σκαλοπάτια από την ΔΕΥΤΕΡΗ πλατφόρμα που έπεσε ΜΙΚΡΗ!!! – Θα πέσουν και ΤΡΙΤΑ μπετά – Ευχή και ελπίδα ΟΛΩΝ να το πετύχουν αυτή τη φορά!!!

Δεν υπάρχουν λέξεις για να χαρακτηρίσουν τα όσα συμβαίνουν με την πλατφόρμα στο γήπεδο στα Ριμινίτικα, στην οποία επάνω της έκατσε η κερκίδα, αλλά δεν ήταν αρκετή σε μέγεθος (πλάτος και μήκος) για να τοποθετηθούν και τα σκαλοπάτια της.

Έπεσαν λοιπόν πριν δύο ημέρες μπετά για τη συμπληρωματική πλατφόρμα για να κάτσουν επάνω της τα σκαλιά.

Αμ δε!!!

Και οι συμπληρωματικές πλατφόρμες που έπεσαν, είναι μικρές!!! με αποτέλεσμα όταν τοποθετήθηκαν τα σκαλοπάτια, τα κολωνάκια τους να είναι στον αέρα, αφού η καινούργια πλατφόρμα ήταν στενή και κοντή και δεν μπορούσαν να καρφωθούν με “ούπα” και στριφώνια  στο μπετό.

Μάλιστα δεν υπήρχε πρόσβαση στον κεντρικό διάδρομο της κερκίδας από την πλατφόρμα, αφού στη θέση της τοποθετήθηκαν τα πλαϊνά σκαλοπάτια!!!

Αποτέλεσμα των παραπάνω ήταν σήμερα το πρωί να ξηλωθούν τα σκαλοπάτια που τοποθετήθηκαν εχθές και να σχεδιάζεται πλέον η κατασκευή ΤΡΙΤΗΣ συμπληρωματικής πλατφόρμας.

Σύντομα θα ξεκινήσουν τα καινούργια ΤΡΙΤΑ καλουπώματα και σιδερώματα (καλύτερα με στιρέλα, ίσως να το κατέχει καλύτερα, αυτό σε απάντηση της εφημερίδας “δικαιοσύνη”) ώστε να πέσουν τα ΤΡΙΤΑ μπετά.

Όποιες λέξεις και να χρησιμοποιήσει κανείς χαρακτηρίζοντας αυτήν την κατάσταση, θα τις αδικήσει και η πλούσια Ελληνική γλώσσα θα είναι φτωχή να τη περιγράψει…

Πληροφορηθήκαμε πάντως πως πλέον θα υπάρχει μεγαλύτερη επίβλεψη από το δήμο στα έργα που γίνονται, προκειμένου να αποφευχθεί άλλη τέτοια κατάσταση.