Ευχαριστούν τον Παντελή Πρεντάκη, από το χωριό Ελιά Πεδιάδος, του Δήμου Χερσονήσου Κρήτης

«Αλιεύσαμε» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ευχαριστήρια μηνύματα που αφορούν τον πρόεδρο της Ένωσης Κρητών της πόλης μας, κ. Παντελή Πρεντάκη.

Συγκεκριμένα, στην ιστοσελίδα του Δημοτικού Σχολείου Ελιάς έχει αναρτηθεί η παρακάτω ευχαριστήρια ανακοίνωση:

«Η Διευθύντρια, ο Σύλλογος Διδασκόντων και οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Ελιάς ευχαριστούν θερμά τον κύριο Παντελή Πρεντάκη για τη δωρεά βιβλίων στο σχολείο μας!»

Ανάλογο ευχαριστήριο μήνυμα αναρτήθηκε και από τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων Ελιάς:

«Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Ελιάς ευχαριστούν θερμά τον ΠΡΕΝΤΑΚΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ για τη σπουδαία δωρεά του προς το σχολείο μας.

Βιβλία πληροφορικής για την σωστή και πλήρη εκπαίδευση των μαθητών μας, των παιδιών μας. Η δωρεά αυτή είναι σπουδαία αφού σε μια πλήρως ψηφιακή εποχή η γνώση είναι η δύναμη και η βάση για ασφάλεια και προστασία των παιδιών μας.

Η ενέργεια του κου Πρεντάκη μας συγκινεί και μας θυμίζει πως η αγάπη για τα παιδιά και για τον τόπο σου μπορεί να αναδειχτεί πάντα!!! Νιώθουμε τη σκέψη σας κοντά μας και αυτό είναι σπουδαίο για μας.

Με τη ευχή να έχετε υγεία και πνεύμα δημιουργίας σας ευχαριστούμε για όλα!

Ευχαριστούμε επίσης τη δντρια του Σχολείου μας κα Ιωάννα Μαράκη για την

υποστήριξη της.

Με εκτίμηση»

Το χωριό Ελιά Πεδιάδος, ανήκει στο Δήμο Χερσονήσου, στο Ηράκλειο της Κρήτης και βρίσκεται σχετικά κοντά με τις πληγείσες από τους σεισμούς περιοχές του Αρκαλοχωρίου Μίνωα-Πεδιάδος.

Όπως μάθαμε, είναι ο τόπος καταγωγής του κ. Πρεντάκη, και στην πρόσφατη αποστολή βοήθειας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κρητικών Πολιτιστικών Σωματείων προς τους σεισμοπαθείς, ο πρόεδρος των Κρητών της πόλης μας, προσέφερε βιβλία πληροφορικής για τους μαθητές του σχολείου και την βιβλιοθήκη του νέου εργαστηρίου πληροφορικής, με την βοήθεια των εκδόσεων Άβακας.

Ο κ. Πρεντάκης καθηγητής ο ίδιος, γνωρίζει πολύ καλά πως εκτός της τροφής ο άνθρωπος χρειάζεται και την πνευματική τροφή, ιδιαίτερα όταν είναι νέος, για να βάλει τις βάσεις για τη ζωή του.