Νίκη “παραμονής” στην Α΄ Κατηγορία ΕΠΣΑ, πέτυχε η ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ κόντρα στον ΑΤΤΑΛΟ

Νίκη παραμονής στην Α΄ Κατηγορία ΕΠΣΑ πέτυχε η ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο στα Ριμινίτικα, επί του ΑΤΤΑΛΟΥ Νέας Φιλαδέλφειας με σκορ 1 – 0.

Το μοναδικό γκολ του αγώνα πέτυχε στο 20 λεπτό ο Αλέξανδρος Μπάκας με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή των φιλοξενουμένων και έλαχε να είναι το καθοριστικό νικητήριο γκολ, με το οποίο πλέον η ΑΠΕ μπορεί να θεωρεί τον εαυτό της, να συνεχίζει στην Α΄  Κατηγορία και την νέα αγωνιστική περίοδο.

Η ιστορική ομάδα της πόλης μας στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλή με πάθος και έμπνευση στο παιχνίδι της απέναντι στην πολύ καλή αντίπαλό της.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΑΤΤΑΛΟΣ έως ενός σημείο είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων άλλα η αλληλοκάλυψη των παικτών της ΑΠΕ δεν του άφησαν περιθώρια για κάτι το καλύτερο στους αντιπάλους.

ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ: Ξυδιάς, Μπάκας Αλ., Μπίκος, Κυβέλος, Μπαρδώσας, Μίσκο (75΄ Κουζής), Τσαγκάρης (80΄ Γκάνιος), Πατσατζόγλου, Παναγιωτόπουλος, Κατσικανταής (84΄ Παπαδόπουλος), Μάμας

Το επόμενο Σαββατοκύριακο η ομάδα μας έχει ρεπό και στη συνέχεια αντιμετωπίζει εκτός έδρας  τον Αστέρα Ζωγραφου.

Την προτελευταία αγωνιστική η ΑΠΕ επιστρέφει στα Ριμινίτικα κόντρα στο Ηράκλειο και οι υποχρεώσεις της ομάδας ολοκληρώνονται την επόμενη αγωνιστική με τον εκτός έδρας αγώνα κόντρα στα Σούρμενα.