Αστείρευτη πηγή ειδήσεων, “περιέργων” γεγονότων και αποφάσεων ο δήμος μας – Να είναι καλά…

Το τι συμβαίνει σε αυτήν την πόλη και εάν η δεξιά των υπευθύνων γνωρίζει τι ποιεί η αριστερά της, είναι ένα ζητούμενο, που χρίζει έρευνας.

Τις ημέρες που γίνονταν οι πυγμαχικοί αγώνες στο κλειστό γυμναστήριο της οδού Ραιδεστού, ο δήμος έκλεισε την μπάρα που υπάρχει στο σημείο με τον πεζόδρομο Διομήδη Κομνηνού, για να  μην εισέρχονται οχήματα των επισκεπτών του γυμναστηρίου και προκαλούσαν χάος σε αυτόν και μεγαλύτερες ζημιές, από τις ήδη υπάρχουσες, στις πλάκες.

Θα το χαρακτηρίζαμε δικαιολογημένο σαν μέτρο.

Οι μόνιμοι κάτοικοι επί της Διομήδη Κομνηνού, κατέβαιναν από τα οχήματά τους, άνοιγαν την μπάρα περνούσαν και στη συνέχεια την έκλειναν ξανά.

Έως εδώ όλα καλά.

Το αξιοπερίεργο όμως είναι, πως με το που τελείωσαν οι αγώνες και πλέον η κίνηση των τροχοφόρων περιορίστηκε στα των μόνιμων κατοίκων και όσων έχουν δουλειά στον πεζόδρομο, πήγε ο δήμος και έβαλε λουκέτο στην μπάρα, (συνολικά υπάρχουν ΤΡΙΑ λουκέτα!!!) “απαγορεύοντας” την είσοδο – έξοδο των μόνιμων κατοίκων από αυτήν την οδό.

Σημειώνουμε πως η επόμενη  είσοδος – έξοδος στον πεζόδρομο, είναι στην οδό Δωδεκανήσου, δηλαδή περίπου τριακόσια μέτρα πιο κάτω.

Δηλαδή εάν δεν έγινε το κλείδωμα της μπάρας από λάθος, αλλά συνειδητά, ο δήμος προτιμά τα οχήματα των μόνιμων κατοίκων να διανύουν πάνω στο πλακόστρωτο τριακόσια μέτρα, αντί είκοσι, για να πάνε σπίτια τους;;;

Εκτός κι αν δώσει κλειδιά στους μόνιμους κατοίκους, διότι εκτός της δικής τους δικαιωματικής εισόδου – εξόδου, από το σημείο αυτό, εάν χρειαστεί να μπει Ασθενοφόρο, Περιπολικό ή Πυροσβεστικό όχημα στην Κομνηνού, θα πρέπει να  σπάσουν την μπάρα για να εισέλθουν…

Παρακάτω δημοσιεύουμε μήνυμα που λάβαμε από την αναγνώστριά μας κ. Ν. Κ. σχετικά με το θέμα:

“Καλημέρα σας, είμαι κάτοικος Αγίας Βαρβάρας και θα ήθελα να κάμω μια ενημέρωση για την μπάρα στον πεζόδρομο της Διομήδους Κομνηνού ότι είναι κλειστή 3 ημέρες και δεν μπορούμε να βγούμε και να μπούνε στο γκαράζ μας…

Παρακαλώ ενημερώστε,

Σας ευχαριστώ!”