Ιωνικός Νίκαιας Boxing Club: “Συγχαρητήρια σε συμπολίτες μας, αθλητές”

Μετά την κατάκτηση της Β κατηγορίας Ανδρών και της συμμετοχής του στην Α’ Ανδρών, ο αθλητής μας Στέλιος ΓΕΩΡΓΑΝΤΖΑΣ κατέκτησε και το πρωτάθλημα UNDER 22 Ανδρών με το χρυσό του μετάλλιο στην κατηγορία των 67κ, που έγινε  στην Αγία Βαρβάρα 11 – 14 Φεβρουαρίου.

Με την πορεία του δείχνει σε όλους το ταλέντο του και την αγάπη για το άθλημα του.

Καλή επιτυχία Στέλιο στην πυγμαχική σου πορεία.

Ο Γιώργος Γεωργαντζάς επίσης αγωνίστηκε τρεις συνεχόμενες ημέρες με σθένος και ψυχή για να κατακτήσει την πρώτη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων 2022, στην κατηγορία των 57 κιλών.

Το χρυσό μετάλλιο του ήταν η επιβεβαίωση της σκληρής προπόνησης και προετοιμασίας του για τους αγώνες.

Περιμένουμε ακόμα πολλά να δούμε από τον αθλητή μας ΓΙΩΡΓΟ ΓΕΩΡΓΑΝΤΖΑ

Φίλιππος Χωριανόπουλος
Με την κατάκτηση της 2ης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών UNDER 22 στην κατηγορία των 86κ. ο Φίλιππος μπαίνει δυναμικά και με μεγάλες προοπτικές στα ρίνγκ.
Με μοναδικούς του αγώνες αυτή η συμμετοχή του στο πρωτάθλημα δεν θα μπορούσε να είναι πάρα μόνο η αρχή των διακρίσεων.
Νικολαΐδης Χρήστος
Με την κατάκτηση της 3ης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων 2022 στην κατηγορία των 75 κιλών, ο Χρήστος ένας αθλητής με μικρή εμπειρία αγώνων έδειξε ότι η προπόνηση, η επιμονή και το θάρρος επιβραβεύονται και γίνονται εφόδια για να συνεχίσει να αγωνίζεται.
Κωστούρος Παναγιώτης
Με μια πλούσια αγωνιστική περίοδο με χρυσό στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων 2021, χρυσό μετάλλιο σε διεθνή συμμετοχή ήρθε η κατάκτηση της 3ης θέσης στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ΝΕΩΝ 2022 στην κατηγορία των 63,5κ. Σ έναν πολύ δυνατό αγώνα που κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Ο Παναγιώτης είναι ένας ταλαντούχος πυγμάχος που με την αγωνιστικότητα του μόνο διακρίσεις μπορεί να έχει.
Κυριάκος Οικονομάκος
Ο Κυριάκος ένας πολύ νέος αθλητής στον πρώτο του αγώνα κατάφερε να κερδίσει το χάλκινο μετάλλιο και την 3η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα UNDER 22 στα 57 κιλά. Για άλλη μία φορά το θάρρος και η επιμονή κερδίζουν.
Γαλανού Ιωάννα
Η νεαρή αθλήτρια μας, στον πρώτο της πυγμαχικό αγώνα κατέκτησε την 3η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα under 22 γυναικών στην κατηγορία των 66 κιλών.
Ένας πολύ ωραίος αγώνας με πολλές υποσχέσεις για το μέλλον και τη γυναικεία πυγμαχία της ομάδας μας.
Κρανιδιώτης Νικόλαος
Το χάλκινο μετάλλιο και η 3η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα UNDER 22 στην κατηγορία των 92+ κιλών από τον Νίκο κρανιδιώτη, στον πρώτο του αγώνα στην πυγμαχία επιβεβαιώνει ότι η προσπάθεια και η δουλειά του αθλητή ανταμείβονται.
Ιωνικός Νίκαιας Boxing Club