Συγνώμη του δήμου για τα προϊόντα ΤΕΒΑ που διανεμήθηκαν στην π. ΒΙΟΧΡΩΜ… – Θα τα ανταλλάξει με άλλα…

Σε πλήρη επιβεβαίωση του ρεπορτάζ της εφημερίδας μας σχετικά με τα προϊόντα που διανεμήθηκαν στους δικαιούχους ΤΕΒΑ, προχώρησε ο δήμος με χθεσινή ανακοίνωσή του, αφού παραδέχεται όσα γράφαμε, περί  παραπόνων συμπολιτών μας, που αφορούσαν την ποιότητά τους σχετικά.

Επιπλέον γνωστοποιεί πως όσοι δικαιούχοι παρέλαβαν κακής ποιότητας  προϊόντα θα τα αντικαταστήσει με άλλα, ενώ ζητάει συγγνώμη για το γεγονός.

Πάντως επειδή η προχθεσινή, δεν ήταν η πρώτη φορά που συνέβη κάτι ανάλογο, ο δήμος έπρεπε να ελέγξει τα προς διάθεση τρόφιμα.

Οι δικαιούχοι ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες πληθυσμού, δηλαδή είναι  φτωχοί άνθρωποι και είναι υποτιμητικό, προσβλητικό, απάνθρωπο και απαράδεκτο να τους διατίθεται ότι νάναι…

Τι στο καλό, τρεις αντιδήμαρχοι, Πουλάκης, Βασιλάκος, Σωτηρόπουλος, ο ίδιος ο δήμαρχος κ. Μίχος παρόντες κατά τη διανομή και δεν έριξαν μια ματιά στα προϊόντα που δίνονταν, παρ΄ οτι υπήρχε προηγούμενο και έπρεπε να ήταν “ψηλιασμένοι”;;;

Σημειώνουμε πως ήδη μικρές και μεγάλες πανελλαδικής εμβέλειας ειδησεογραφικές διαδικτυακές σελίδες ασχολούνται με τα όσα συνέβησαν στο δήμο μας, με τη διανομή ΤΕΒΑ.

Τέλος πάντων ακολουθεί η ανακοίνωση του δήμου…