Αφαίρεσαν τα κολωνάκια από τον πεζόδρομο – Ξηλώθηκε καπάκι από φρεάτιο – Επικίνδυνη κατάσταση – Ο δήμος δεν το πήρε “είδηση”;;;

Τις τελευταίες εβδομάδες κάποιος είχε τη φαεινή ιδέα να αφαιρέσει από τη συμβολή των πεζόδρομων Κομνηνού και Γούναρη τα κολωνάκια που δεν επέτρεπαν σε οχήματα να διέρχονται από εκεί, για προστασία του πεζόδρομου και των πεζών φυσικά.

Συνήθως από το σημείο περνάνε οδηγοί που έχουν κάποια εργασία στο Άλσος ή στον πεζόδρομο και μετά την ολοκλήρωσή τους ξαναβάζουν τα κολωνάκια στη θέση τους.

Αυτό δεν συνέβη την τελευταία φορά και ο πεζόδρομος Κομνηνού άνοιξε σε όλους τους οδηγούς και οχήματα.

Η αυξημένη και ασυνήθιστη κίνηση οχημάτων, είχε σαν αποτέλεσμα να ξηλωθεί ένα καπάκι φρεατίου στον πεζόδρομο και να κινδυνεύει κόσμος, οχήματα και τετράποδα.

Μας κάνει πάντως εντύπωση, πως κανένας από τον δήμο δεν είδε το ξηλωμένο και επικίνδυνο καπάκι, να πάει να βάλει μία σημαδούρα, έναν φωσφορούχο κώνο ή κάποια σήμανση, μην τραυματιστεί κανένας ή πέσει μέσα στο φρεάτιο κάποιο όχημα.

Ας πάει ΤΩΡΑ ο δήμος, μετά το δημοσίευμά μας, να επισκευάσει τη βάση του καπακιού που έχει φύγει από τη θέση της και στη συνέχεια να τοποθετήσει με ασφάλεια το καπάκι.

Στη συνέχεια να επανατοποθετήσει τα κολωνάκια στην κορυφή του πεζόδρομου στη συμβολή του με εκείνον της Γούναρη και στο μέλλον μη τα περιμένει όλα από εμάς…