Η εμφάνιση της πόλης μας, αφορά και εμάς τους πολίτες και δεν θέλουμε να ερχόμαστε σε δύσκολη θέση όταν μας επισκέπτονται από άλλες περιοχές…

Σε διάστημα λίγων ημερών επανερχόμαστε στο κτήριο που φιλοξενεί τη δημοτική βιβλιοθήκη, τη δραματική σχολή και φορείς της πόλη μας.

Αυτή τη φορά δεν θα ασχοληθούμε με το πίσω μέρος του κτηρίου αλλά με την πρόσοψή του.

Σε καλύτερη μοίρα από την πλευρά του, επί της Γούναρη, δεν παύει όμως να δείχνει σημεία που προξενούν σχόλια.

Εκτός της πινακίδας της δραματικής σχολής που όπως γράφαμε πρόσφατα, είναι γραμμένη πίσω από πινακίδα ΚΟΚ, υπάρχει ολόκληρη πινακίδα με δεκάδες λάμπες φθορίου, ακάλυπτη, εκτεθειμένη σε βροχές, ανέμους και καιρικές συνθήκες που καταστρέφουν τα ηλεκτρικά της (λάμπες, μετασχηματιστές, καλώδια) και χωρίς να υπάρχει κάτι σε αυτήν, θυμίζοντας ξενοικιασμένο κατάστημα από το οποίο ο ιδιοκτήτης του πείρε τη φίρμα του και έφυγε.

Τα κάγκελα ψηλά στην ταράτσα σκουριασμένα και δυστυχώς και σε αυτό το δημοτικό ακίνητο με υπηρεσίες σε λειτουργία, η σημαία του, έχει στρίψει γύρω – γύρω και έχει πιαστεί στην πινακίδα που γράφουμε παραπάνω.

Ο δήμος πρέπει να καταλάβει ένα απλό πραγματάκι.

Η εμφάνιση της πόλης μας αφορά και εμάς τους πολίτες και δεν θέλουμε να ερχόμαστε σε δύσκολη θέση όταν μας επισκέπτονται από άλλες περιοχές και βλέπουν αυτές τις απίθανες καταστάσεις και εικόνες…