Αρχή αγωνιστικής περιόδου για τον ΠΟΛΥΝΙΚΗ

Ξεκίνησαν οι προπονήσεις για τα αγωνιστικά τμήματα του Πολυνίκη, ενόψει της συμμετοχής τους στην Γ΄ ΕΣΚΑ.

Ο σύλλογος μπαίνει στην 3η χρονιά αγωνιστικής του ζωής αλλά μετρά ήδη ένα Πρωτάθλημα για την Ανδρική ομάδα, στην πρώτη κιόλας συμμετοχή του σε επίσημο Πρωτάθλημα.

Για την περίοδο 2015-16 η αγωνιστική δράση θα αρχίσει με την Ανδρική ομάδα να αγωνίζεται στον Β΄ Όμιλο της Γ΄ ΕΣΚΑ, το τμήμα Νέων (Κ21) θα αγωνισθεί  στο ηλικιακό Πρωτάθλημα της ΕΣΚΑ.

Μεγάλη επιτυχία αποτελεί για τον σύλλογο η παρουσία του Παιδικού τμήματος με 2 ομάδες στο Πρωτάθλημα της ΕΣΚΑ,  για πρώτη φορά συμβαίνει αυτό στα αθλητικά δρώμενα της πόλης μας.

Το τμήμα ΜΙΝΙ , παιδιά που γεννήθηκαν το 2003 και νεότερα θα αποκτήσουν τις πρώτες

τους εμπειρίες σε επίσημη διοργάνωση.

Εντυπωσιακή αναμένεται να είναι και η συμμετοχή του τμήματος κοριτσιών στο δικό τους επίσημο Πρωτάθλημα της ΕΣΚΑ!

Η  κ. Ντορίτα Δέδε, προπονήτρια της Ανδρικής ομάδας, θα είναι επικεφαλής του προπονητικού Team  του συλλόγου, θα εποπτεύει τα τμήματα υποδομής, στα οποία για άλλη μια χρονιά υπεύθυνος για την σωστή τους λειτουργία θα είναι ο πεπειραμένος προπονητής κύριος Άγγελος Λαγός.

Η διοίκηση του συλλόγου θέλοντας να κάνει πράξη την ιδέα « Αθλητισμός για όλα τα παιδιά» κρατά την συνδρομή των Ακαδημιών σε ιδιαίτερα χαμηλά επίπεδα και συνδράμει τα  παιδιά οικογενειών που έχουν οικονομική αδυναμία.

Πληροφορίες για όλα τα τμήματα παρέχονται στα τηλέφωνα 2105698865 και 6980083772 από τον κύριο Άγγελο Λαγό.