Διορθώθηκε και η λανθασμένη αναφορά στο όνομα της προϊσταμένης των παιδικών σταθμών της πόλης μας…

Διορθώθηκε και η λανθασμένη αναφορά στο όνομα της προϊσταμένης των παιδικών σταθμών της πόλης μας, στην επίσημη ιστοσελίδα του δήμου μας.

Υπενθυμίζουμε πως η εφημερίδα μας είχε αναφέρει προ αρκετών ημερών πως συμπολίτης μας μπήκε στην επίσημη ιστοσελίδα του δήμου να πληροφορηθεί σχετικά με τον αντιδήμαρχο πρασίνου και κήπων και βρέθηκε μπροστά σε μια ανενημέρωτη ιστοσελίδα, στην οποία δεν είχαν επικαιροποιηθεί οι αρμοδιότητες των αντιδημάρχων που άλλαξαν από τον περασμένο Σεπτέμβρη, εδώ και ΠΕΝΤΕ ΜΗΝΕΣ δηλαδή και επικοινώνησε τελικά με την “ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ” για να ενημερωθεί και να μας πληροφορήσει για το τι συνάντησε στην ιστοσελίδα.

Η εφημερίδα μας μπήκε στην ΕΠΙΣΗΜΗ ιστοσελίδα του δήμου και διαπίστωσε πως πράγματι υπήρχε ένα γενικό αλαλούμ στις αρμοδιότητες των αντιδημάρχων, ενώ επιπλέον στον τομέα των παιδικών σταθμών αναφέρονταν σαν υπεύθυνη η κ. Σερμέα Ελένη,  οποία από πέρσι έχει βγει σε σύνταξη και δεν εργάζεται στο δήμο μας!!!

Πριν λίγες ημέρες, μετά το δημοσίευμά μας, διορθώθηκαν στην ιστοσελίδα οι αρμοδιότητες των Αντιδημάρχων, ενώ σχετικά με τους παιδικούς σταθμούς παρέμενε η ίδια λανθασμένη αναφορά, ως προς το πρόσωπο της υπεύθυνης σε αυτούς.

Χρειάστηκε προχθές καινούργιο δημοσίευμά μας, ώστε επιτέλους να διορθωθεί και το όνομα της υπεύθυνης.

Λυπόμαστε γιαυτό που συμβαίνει.

Να γράφουμε για λακκούβες, για σκουπίδια, για καθαριότητα, να επισημαίνουμε προβλήματα που υπάρχουν στην πόλη μας, να κάνουμε προτάσεις, ας το αποδεχτούμε σαν φυσιολογικό και επικουρικό, στη λειτουργία του δήμου.

Το να επισημαίνουμε όμως λάθη στην επίσημη ιστοσελίδα του δήμου, τον καθρέπτη του και να χρειάζεται να γράφουμε επανειλημμένως για να διορθωθεί η λανθασμένη ενημέρωση και αυτή να γίνεται σταδιακά και με χρονοτριβή, μας εκπλήσσει δυσάρεστα.

Την επόμενη φορά που ο δήμος ζητήσει από τους συνδημότες μας να επισκέπτονται την ιστοσελίδα του για ενημέρωση, να είναι σίγουρος πως την παρέχει αυτή και δεν “μπερδεύει” τους συμπολίτες μας.

Το ότι συμπολίτες μας πάντως έχουν επιλέξει την εφημερίδα μας “ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ” για να  ενημερώνονται δεν είναι τυχαίο…