Τον Μάρτιο η ΚΕΡΚΙΔΑ στο γήπεδο; – Αύριο συζητείται σχετική Εισήγηση στο δήμο – Επρόκειτο να παραδοθεί ΜΕΘΑΥΡΙΟ 28/1/2022!!!

Εισήγηση να δοθεί παράταση ΔΥΟ ΜΗΝΩΝ στην τοποθέτηση της κερκίδας στο ποδοσφαιρικό γήπεδο στα Ριμινίτικα θα συζητηθεί αύριο Πέμπτη 27 Ιανουαρίου, στην Οικονομική Επιτροπή του Δήμου, η οποία αποτελείται από τους Δημοτικούς Συμβούλους κ.κ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟ, ΤΟΥΜΑΖΑΤΟΥ ΜΑΡΙΑΝΝΑ, ΚΛΕΙΤΣΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟ,  ΦΕΓΓΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ,  ΠΕΤΡΑΚΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ και ΔΕΔΕΓΚΙΚΑ – ΓΙΑΠΙΤΖΑΚΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟ, υπό την Προεδρεία του Αντιδημάρχου κ. ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ.

Σύμφωνα με πρόσφατο δελτίο τύπου του δήμου, το οποίο απευθύνονταν στην εφημερίδα μας, ο συντάκτης του σε αυστηρό ύφος μας ενημέρωνε πως η προθεσμία ολοκλήρωσης της κερκίδας ήταν η Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022 και όσα γράφαμε ήταν “επιεικώς παραδημοσιογραφικά”.

Για να δούμε λοιπόν τι απόφαση θα πάρει αύριο η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου, παραμονή της ημερομηνίας λήξης της προθεσμίας τοποθέτησης της κερκίδας;

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, οι δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης θα καταψηφίσουν την εισήγηση, καυτηριάζοντας την πρόταση για παράταση ΔΥΟ ΜΗΝΩΝ, μία μόλις ημέρα από την ημερομηνία παράδοσης της κερκίδας, με αιτιολογία περί έλλειψης υλικών και πιθανότατα να υπάρξουν και σχετικές ανακοινώσεις, επί του θέματος…

Γονείς των οποίων τα παιδιά πάνε στις Ακαδημίες της ΑΠΕ, οπαδοί, φίλαθλοι αλλά και στελέχη της ΑΠΕ  ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ (επίσημα η ομάδα δεν έχει πάρει θέση), αισθάνονται αγανάκτηση για το θέμα αυτό και με μηνύματα, αλλά και προσωπικές συνομιλίες που είχαμε με αρκετούς από αυτούς, χαρακτηρίζουν το γεγονός θλιβερό.

ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ