Ξεκίνησε η επέλαση της “ΕΛΠΙΔΑΣ” με σφοδρότητα και στην πόλη μας

Η “ΕΛΠΙΔΑ” τελικά, που έως το απόγευμα μας είχε αγνοήσει, την τελευταία ώρα αποφάσισε να μας επισκεφτεί.

Χιονόπτωση με χοντρές νιφάδες, σημειώνεται αυτήν την ώρα (19:15) σε ολόκληρη την πόλη μας και οι δρόμοι πλέον καλύπτονται με παχύ στρώμα χιονιού και πλέον η κυκλοφορία πεζών και οχημάτων είναι ελάχιστη.

Σωστό είναι να αποφευχθεί οποιαδήποτε κίνηση η οποία δεν είναι απαραίτητη, ενώ συμπολίτες μας επικοινώνησαν με την εφημερίδα μας από την ΑΤΤΙΚΗ οδό και διαμαρτύρονται για τον εγκλωβισμό τους στον δρόμο αυτόν που υποτίθεται είναι ταχείας κυκλοφορίας.

Ας ελπίσουμε πως η πόλη μας θα αντέξει την επέλαση της “ΕΛΠΙΔΑΣ” και πως οι εργαζόμενοι στο δήμο και οι εθελοντές θα είναι προσεκτικοί στα βαριά καθήκοντα και εργασίες που έχουν επωμισθεί και δεν θα συμβούν δυσάρεστες καταστάσεις και συμβάντα.

Σε διάφορες περιοχές της Αττικής σημειώνονται διακοπές ρεύματος και δεν αποκλείεται να συμβεί κάτι ανάλογο και σε μας. Ας φροντίσουμε να έχουμε κάποιον φακό πρόχειρο και τα κινητά μας τηλέφωνα φορτισμένα για κάθε περίπτωση.

Did you like this? Share it:
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!