Καταιγιστική η ΑΠΕ νίκησε εκτός έδρας τα Πετράλωνα με σκορ 5 – 1!!!

Καταιγιστική η ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ σάρωσε το απόγευμα του Σαββάτου την έδρα των ΠΕΤΡΑΛΩΝΩΝ και έφυγε με τρείς βαθμούς από το γήπεδο του ΡΟΥΦ.

Φιλοδώρησε την άπειρη και νεανική ομάδα των Πετραλώνων με πέντε γκολ, πετυχαίνοντας σπουδαία νίκη και παίρνοντας σοβαρή βαθμολογική ανάσα.

Τα γκολ σημείωσαν Γκανιός με πέναλτι στο 30. Ο Μπίγκος έδωσε προβάδισμα στην ομάδα μας με σουτ μέσα στην περιοχή στο 43 και οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με την ΑΠΕ να προηγείται με σκορ 1 – 2.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναγιωτόπουλος με σουτ έγραψε το 1 – 3 και ο Μάμας με τον ίδιο τρόπο ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 1 – 4.

Τέλος ο Μπάκας στο 78 έγραψε το τελικό σκορ 1 – 5 υπέρ της ΑΠΕ, με ωραίο πλασέ μετά από συνδυασμό της επιθετικής γραμμής της ομάδας μας.

ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ: Ξυδιάς, Τζώρτζης (66΄ Τσαγκάρης), Μπίκος, Κυβέλος, Μαθιούδης (66΄ Βαρδώσας), Πατσατζόγλου, Μπάκας Αλ. (70΄ Κουζής), Κατσικανταής, Γκάνιος (66΄ Μπάκας Π.), Παναγιωτόπουλος (70΄ Τσιγκόπουλος), Μαμάς

Η ΑΠΕ με βάση τα σημερινά αποτελέσματα έχει προσπεράσει στη  βαθμολογία τέσσερις ομάδες, όσες ακριβώς πέφτουν στην Β κατηγορία και πλέον δεν πρέπει να έχει απώλειες βαθμών.

Την επόμενη Κυριακή η ΑΠΕ φιλοξενεί στο γήπεδο στα Ριμινίτικα τον ισχυρό ΑΘΗΝΑΪΚΟ και θα χρειαστεί την παρουσία όλων μας για στήριξη στην προσπάθεια που κάνει.