Ο Δήμος για τα rapid test των μαθητών στο Νοσοκομείο, αλλά δεν αναφέρει κάτι για την μεταφορά αυτών…

Γράφαμε την προηγούμενη εβδομάδα σχετικά με το πρόβλημα που δημιουργήθηκε στους γονείς που έχουν παιδιά στο 4ο Δημοτικό Σχολείο και το 3ο Γυμνάσιο παράλληλα, όταν ενώ άφησαν τα παιδιά τους στο δημοτικό σχολείο και κατευθύνθηκαν προς το Γ Γυμνάσιο, ειδοποιήθηκαν από το δημοτικό να επιστρέψουν να πάρουν τα παιδιά τους από δύο τμήματα συγκεκριμένα στα οποία είχαν εκδηλωθεί κρούσματα covid-19 και έπρεπε τα υπόλοιπα να κάνουν rapid test, όπως προβλέπει το πρωτόκολλο.

Οι γονείς, ιδιαίτερα οι εργαζόμενοι δεν ήξεραν τι να κάνουν;

Να αφήσουν τα παιδιά του Γυμνασίου και να επιστρέψουν στο δημοτικό;

Να πάνε στο Γυμνάσιο και αργότερα στο 4ο Δημοτικό;

Πότε θα πήγαιναν στις εργασίες τους;

Προτείναμε λοιπόν ο δήμος να φροντίζει, σε τέτοιες έκτακτες περιπτώσεις, για την μεταφορά των μαθητών από τα σχολεία, στο Νοσοκομείο της πόλης μας, που όπως γράφαμε είναι δωρεάν τα tests και επιστροφή αυτών, για να διευκολύνει και τους γονείς.

Ο Δήμος μας έστειλε Δελτίο τύπου σχετικά με το θέμα των  rapid test, αλλά δεν ικανοποιεί το αίτημα για μεταφορά των μαθητών στο Νοσοκομείο, που ήταν και το κυρίαρχο στην πρότασή μας.

ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Did you like this? Share it:
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!