Ανακοίνωση της ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ, για τις εκλογές εκπροσώπων στα Υπηρεσιακά Συμβούλια

Αγία Βαρβάρα 17 Ιανουαρίου 2022  

Αγαπητοί Συνάδελφοι/σες,

Ψηφίζουμε την ανάδειξη των εκπροσώπων των εργαζομένων στα Υπηρεσιακά Συμβούλια.

Την Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2022 θα διεξαχθούν οι Αρχαιρεσίες για την εκλογή των δύο (2) Αιρετών Εκπροσώπων μας στο Β΄ Υπηρεσιακό Συμβούλιο Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής τόσο για τους Μόνιμους όσο για τους Αορίστου Χρόνου Υπαλλήλους.

Σημαντικός ο σκοπός και ο ρόλος των Υπηρεσιακών Συμβουλίων στην Υπηρεσιακή μας εξέλιξη και λειτουργία και κρίσιμος για το επόμενο χρονικό διάστημα.

Σημαντικά θέματα εργαζομένων όπως τροποποιήσεις Οργανισμών Εσωτερικής Υπηρεσίας των Δήμων, Επιλογή Προϊσταμένων, Αναγνωρίσεις Προϋπηρεσίας και Μεταπτυχιακών τίτλων Σπουδών, Μετατάξεις σε άλλο ή ανώτερο κλάδο είναι μόνο μερικές από τις σημαντικές τους αρμοδιότητες.

Σημαντικότερη όμως είναι η Δική μας Φωνή, η Δική μας Θέση στις Αποφάσεις των Υπηρεσιακών Συμβουλίων.

Η ΘΕΣΗ, Ο ΛΟΓΟΣ ΚΑΙ Η ΦΩΝΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ.

Σας καλούμε σε μαζική συμμετοχή, λαμβάνοντας πάντα όλα τα απαραίτητα μέτρα λόγω της πανδημίας, στις εκλογές της Τρίτης 18 Ιανουαρίου για να δυναμώσουμε ακόμη περισσότερο τη φωνή και τις θέσεις μας.
Οι εκλογές για το Δήμο μας θα διεξαχθούν στην αίθουσα του 1ου ΚΑΠΗ οδός Καλατζάκου από ώρα 08:00π.μ μέχρι και ώρα 17:00μ.μ. με την επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας και πιστοποιητικών εμβολιασμού κλπ. 

Με την συμμετοχή μας να στηρίξουμε τον θεσμό των αιρετών στα Υπηρεσιακά Συμβούλια, έναν θεσμό που επιβλήθηκε με αγώνες και που κάποιοι πασχίζουν να τον καταργήσουν.

  Στηρίζουμε τους συναδέλφους του Δήμου μας που συμμετέχουν με το ψηφοδέλτιο της ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΣΤΟΥΣ Ο.Τ.Α..