Πάρκινγκ και κερκίδα πρωταγωνιστές, εκτός του αγώνα της ΑΠΕ, εχθές στα Ριμινίτικα

Εχθές η ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ δεν κατάφερε να κερδίσει στον πρώτο της αγώνα για το 2022 στο γήπεδο μας στα Ριμινίτικα. Έχασε από τη ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ με σκορ 0 – 2.

Πάντως ο ποδοσφαιρικός αγώνας δεν μονοπώλησε το ενδιαφέρον των παρευρεθέντων στο γήπεδο αφού κατά τη διάρκεια του αγώνα δεν έλειψαν πάλι τα σχόλια από οπαδούς της ΑΠΕ για την έλλειψη κερκίδας στο γήπεδο, ενώ το πρωτάθλημα τελειώνει σύντομα.

Φίλαθλοι ζητούν πάντως τις καθημερινές να επιτρέπεται η είσοδος των οχημάτων τους, στον ακάλυπτο χώρο και να μην περιμένουν μία ώρα μέσα στο κρύο να τελειώσουν την προπόνηση τα παιδιά τους. Με τον τρόπο αυτό δεν θα δημιουργείται πρόβλημα και με τους κατοίκους της οδού Φλέμινγκ για τις θέσεις παρκαρίσματος στον δρόμο αυτό.

Επίσης εχθές, κάποια στιγμή, προκλήθηκε έντονος διαξιφισμός μεταξύ κατοίκου της οδού Φλέμινγκ και φιλάθλου ο οποίος άφησε το όχημα του σχεδόν μπροστά σε γκαράζ κατοικίας και προσπαθούσε να εξηγήσει στον συμπολίτη μας πως χωράει να βγεί από το πάρκινγκ του, εάν χρειαζόταν.

‘Αλλος οδηγός είχε παρκάρει μπροστά στην είσοδο του γηπέδου με τέτοιο τρόπο που ήταν αδύνατον να εισέλθει ασθενοφόρο, εάν το απαιτούσαν οι ανάγκες.

Τα παραπάνω ζητήματα επαναφέρουν στο προσκήνιο την αναγκαιότητα διαμόρφωσης του ακάλυπτου χώρου κάτω από το γήπεδο σε πάρκινγκ, προς διευκόλυνση όλων και αποφυγή καυγάδων…