Ποδαρικό στο 2022 με ήττα για την ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ

Ποδαρικό στο 2022 με ήττα για την ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ σήμερα το πρωί στο ποδοσφαιρικό γήπεδο της πόλης μας στα Ριμινίτικα, από την ισχυρή ομάδα της ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ με σκορ 0 – 2.

Ο αγώνας μοιρασμένος μεταξύ των δύο ομάδων, αλλά οι λεπτομέρειες πάντα στο ποδόσφαιρο είναι καθοριστικές, όπως και κάποια στιγμιαία αδράνεια.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 30 λεπτό με μονοκόματο ξερό σουτ, ενώ πριν τη λήξη του ημιχρόνου ο διαιτητής δεν  έδωσε πεντακάθαρο πέναλτι υπέρ της ΑΠΕ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ιστορική ομάδα της πόλης μας πίεσε, ήταν καλύτερη με σωστές τοποθετήσεις, αλλά στο ποδόσφαιρο μετράει το γκολ, το οποίο δεν ήρθε για την ΑΠΕ, αλλά για την ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ στο 80ο λεπτό με γκολ καρμπόν σαν κι εκείνο του πρώτου ημιχρόνου.

Σημειώνουμε πως κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού υπήρξαν μικροτραυματισμοί αθλητών με σοβαρότερο εκείνον του Μασμανίδη, ο οποίος δεν μπόρεσε να συνεχίσει και αντικαταστάθηκε από τον Πατσατζόγλου.

Η ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ την επόμενη αγωνιστική αντιμετωπίζει τα ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ που βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, εκτός έδρας.