Άθλια χάλια και επικίνδυνη η κατάσταση στον πεζόδρομο Διομήδη Κομνηνού…

Ένας από τους ομορφότερους και λειτουργικότερους πεζόδρομους της  πόλης μας, ο οποίος εξυπηρετεί καθημερινά εκατοντάδες άτομα είναι αυτός που βρίσκεται μεταξύ του Άλσους ΜΗΤΕΡΑ και του σχολικού συγκροτήματος και μεγάλης περιοχής της πόλης μας προς την Αγία Μαρίνα.

Ο λόγος για τον πεζόδρομο ΔΙΟΜΗΔΗ ΚΟΜΝΗΝΟΥ, ο οποίος έχει αφεθεί εδώ και χρόνια στην τύχη του και έχει μετατραπεί σε επικίνδυνο διάβα.

Ξεκινάει από την Ελ. Βενιζέλου και καταλήγει στην οδό Δωδεκανήσου

Πλάκες έχουν καταστραφεί, άλλες έχουν φύγει από τη θέση τους, λακκούβες έχουν σχηματιστεί και το να περπατήσει κανείς σε αυτόν χρειάζεται ειδικό αθλητικό παπούτσι και μεγάλη προσοχή.

Δείγμα της καταστροφής που συντελείτε σε αυτόν, ήταν το ξήλωμα του καπακιού του φρεατίου που συνέβη πριν λίγες ημέρες και ο δήμος μετά από σχετικό δημοσίευμά μας  το επισκεύασε.

Πολλά άτομα έχουν παραπατήσει και χτυπήσει σε αυτόν, με τον δήμο να αφήνει επί χρόνια το όμορφο αυτό έργο να καταντάει “πεζόδρομος” προς αποφυγή.

Χρειάζεται επί τέλους ο δήμος να καταλάβει πως πρέπει να συντηρεί την υποδομή και την περιουσία του.

Σημειώνουμε πως προ μηνών ο δήμος κάλυψε λίγα σημεία που έλειπαν πλάκες, αλλά αυτή ήταν όλη κι όλη η παρέμβασή του στο χώρο. Μετά “εξαφανίστηκε”…