Δημοτικά οχήματα δίνουν το καλό παράδειγμα “εφαρμόζοντας”… τον ΚΟΚ…

Η εφημερίδα μας συχνά δημοσιεύει φωτογραφίες οχημάτων που οι οδηγοί τους τα έχουν παρκάρει σε φανάρια, σε διαβάσεις πεζών, σε πεζοδρόμια και σε σημεία που προκαλούν δυσκολίες στην κυκλοφορία άλλων οχημάτων ή καταστρέφουν τις πλάκες των πεζοδρομίων ή στρίβουν αριστερά  στην οδό Νέστου παράνομα προκαλώντας συγκρούσεις μεταξύ  οχημάτων ή πλησίον της στροφής Ηρακλείου και Χανίων προκαλώντας προβλήματα στο στρίψιμο των λεωφορείων.

Φανταζόμασταν πως ο δήμος, τον οποίον τα δημοσιεύματά μας ευνοούν την πολιτική του για σωστή πόλη, θα ήταν αρωγός στην προσπάθεια που κάνουμε προβάλλοντας τέτοιες φωτογραφίες και θα έδινε το καλό παράδειγμα.

Δυστυχώς διαψευστήκαμε και αισθανθήκαμε άβολα όταν εχθές τις πρωινές ώρες συναντήσαμε δημοτικό όχημα παρκαρισμένο στην Μεγάλου Αλεξάνδρου, οριακά στη διάβαση πεζών στα φανάρια, κανονικά παρκαρισμένο χωρίς ούτε τα alarm αναμμένα, με ανεβασμένα τα τζάμια και τον οδηγό του εξαφανισμένο.

Λίγες εκατοντάδες μέτρα από τον κόμβο Μεγ. Αλεξάνδρου και Ελ. Βενιζέλου,  στην Π.  Π. Γερμανού,  είδαμε άλλο όχημα του δήμου μας να είναι ανεβασμένο επάνω στο πεζοδρόμιο της πλατείας του αναψυκτηρίου “Ο ΛΙΘΟΣ”, πάλι σε φανάρια, κρύβοντας τους την ορατότητα  και εκτοπίζοντας τους πεζούς στον κεντρικό αυτό δρόμο και σε σημείο που πρόσφατα είχαμε θανατηφόρο δυστύχημα.

Εμείς φυσικά θα συνεχίσουμε να γράφουμε για το θέμα αυτό και ίσως πείσουμε και το δήμο να σέβεται τον ΚΟΚ…