Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 2ου Λυκείου Αγίας Βαρβάρας ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

 

Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 2ου Λυκείου Αγίας Βαρβάρας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Συνάδελφοι γονείς,

Το άνοιγμα των σχολείων χωρίς ουσιαστικές αλλαγές στα προστατευτικά μέτρα έχει δημιουργήσει τεράστια προβλήματα στην εκπαιδευτική διαδικασία.

Οι γονείς αγωνιούμε, και μαζί με τα παιδιά μας διεκδικούμε το αυτονόητο: Θέλουμε κάλυψη των κενών σε εκπαιδευτικούς, ουσιαστικά μέτρα για σχολεία ασφαλή και ανοιχτά.

Στηρίζουμε τα αιτήματά τους για μέτρα αραίωσης των τμημάτων, δωρεάν και συχνά ράπιντ τεστ, κατάργηση της ΕΒΕ και της Τράπεζας Θεμάτων.

Αγωνιούμε μαζί τους για τα καθημερινά κενά σε εκπαιδευτικούς που δεν καλύπτονται, για την ύλη που συσσωρεύεται και μένει πίσω.

Τη Δευτέρα, το σχολείο άνοιξε με αποδεκατισμένους τους εκπαιδευτικούς. Έλειπαν 6 καθηγητές. Την Τρίτη, τα παιδιά προχώρησαν σε κατάληψη, και την Παρασκευή, το σχολείο ξαναλειτούργησε. Αυτή τη φορά έλειπαν 8 εκπαιδευτικοί (σε σύνολο 16).

Γι’ αυτό και η αναπροσαρμογή της ύλης και η μέριμνα για την κάλυψη των κενών προβάλλουν ως επιτακτική ανάγκη.

Θα προχωρήσουμε σε νέα παρέμβαση στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ζητώντας άμεση κάλυψη των κενών σε εκπαιδευτικούς, στηρίζοντας και το σχετικό αίτημα της διεύθυνσης του σχολείου μας.

Το δ.σ.

Did you like this? Share it:
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!