Την Κυριακή η ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ φιλοξενεί την ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ στο γήπεδο στα Ριμινίτικα

Την Κυριακή 16 Ιανουαρίου επανέρχεται η δράση στα γήπεδα της Α  ΕΠΣΑ και η ομάδα μας ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ, φιλοξενεί την ομάδα της ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ, η οποία είναι δεύτερη στη βαθμολογία του πρωταθλήματος, στο γήπεδο στα Ριμινίτικα στις 11:00 το πρωί, εάν φυσικά δεν υπάρξει κάποια αναβολή.

Ο αγώνας επρόκειτο να διεξαχθεί την Κυριακή 9 Ιανουαρίου, αλλά αναβλήθηκε όπως και οι υπόλοιποι αγώνες της Α ΕΠΣΑ, με απόφαση της Ένωσης.

Η ομάδα ξεκουράστηκε την περίοδο των διακοπών, σχεδιάστηκαν νέα πράγματα και υπάρχει αισιοδοξία για τη συνέχεια του δύσκολου πρωταθλήματος της Α ΕΠΣΑ.

Πληροφορηθήκαμε πως δύο ακόμα δελτία αθλητών θα βρίσκονται στα χέρια της ομάδας πριν τον αγώνα της Κυριακής και πιθανόν ο ένας αθλητής ο οποίος προορίζεται για τη θέση του σέντερ φορ, να πάρει χρόνο στο παιχνίδι…

Σύμφωνα δε, με πρόσφατο δελτίο τύπου του δήμου, οι κερκίδες βάσει της υποχρέωσης του εργολάβου, πρέπει να έχουν τοποθετηθεί έως την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου στο γήπεδο.

Δηλαδή την Κυριακή 30 Ιανουαρίου η ομάδα μας θα αγωνιστεί μπροστά σε καθήμενους οπαδούς και φιλάθλους, απέναντι στην ισχυρή ομάδα του ΑΘΗΝΑΪΚΟΥ.