Θα γίνει κάτι για την ομαλοποίηση του πεζοδρομίου, στο οποίο τραυματίστηκε σοβαρά συμπολίτης μας;;;

Πριν εβδομάδες συμπολίτης μας γλίστρησε στο σημείο που βλέπετε στις φωτογραφίες μας, στη γωνία Ανδρέου Δημητρίου και Ελ. Βενιζέλου και τραυματίστηκε πολύ σοβαρά, ιδιαίτερα στο πόδι του.

Ήταν “φως – φανάρι” πως θα υπήρχε σοβαρό ατύχημα αφού η ράμπα που έχει κατασκευαστεί, όπως έχει κατασκευαστεί, είναι επικίνδυνη.

Για το έργο αυτό και τους κινδύνους του, η εφημερίδα μας έγραφε από το 2017.

Πάντως δεν έχουμε πληροφορηθεί κάποια κίνηση για την ομαλοποίηση του πεζοδρομίου, ενώ όπως μας είπαν, ο παθών θα κινηθεί νομικά κατά του δήμου, τον οποίο θεωρεί υπεύθυνο για τα πεζοδρόμια της πόλης μας.

Ο συμπολίτης μας, μέρα παρά μέρα τρέχει στα Νοσοκομεία για αλλαγές, πλάκες, θεραπείες κλπ, όπως φυσικά τρέχουν και τα έξοδα.

Έως ότου πάντως ο δήμος κάνει κάτι για να διορθωθεί αυτό το κατασκεύασμα με την επικίνδυνη ράμπα, οι συμπολίτες μας να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν περνούν από εκεί.

Η απότομη κλήση που υπάρχει, στο παρελθόν έχει γίνει αιτία κι άλλοι συμπολίτες μας να γλιστρήσουν και να πέσουν, ευτυχώς εκείνοι να μην τραυματιστούν σοβαρά, όπως ο συγκεκριμένος.

 

Did you like this? Share it:
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!