Υπάρχουν συμπολίτες μας, που ακόμα δεν έχουν γιορτάσει Πρωτοχρονιά και Θεοφάνια, γιατί ο δήμος ξεστολίζει την πόλη;;;

Τον Ιανουάριο του 2020, η εφημερίδα μας είχε αναρτήσει δημοσίευμα που αφορούσε το ξεστόλισμα της πόλης μας από τα Χριστουγεννιάτικα δένδρα, σε πλατείες, τρίγωνα και άλλα σημεία της πόλης μας, αφού είχαν περάσει οι γιορτές και πλέον δεν υπήρχε λόγος ύπαρξής τους.

Τότε λοιπόν δεχθήκαμε απάντηση μέσω δημοσιεύματος και σχολίου με το οποίο ορισμένοι υποστήριζαν πως δεν μαζεύονται τα χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά διότι υπάρχει μερίδα κατοίκων της πόλης μας, οι οποίοι ακολουθούν το παλαιό ημερολόγιο κι ακόμα δεν είχαν γιορτάσει όλες τις εορτές.

Θεωρήσαμε σωστή την παρατήρησή τους.

Γεννιέται λοιπόν σήμερα το εξής ερώτημα: “Γιατί ο δήμος άρχισε να μαζεύει τον εορταστικό διάκοσμο, από εχθές Δευτέρα 10 Ιανουαρίου. Δεν υπάρχουν πλέον συμπολίτες μας, που ακόμα δεν έχουν γιορτάσει Πρωτοχρονιά και Θεοφάνια. Αυτούς δεν τους σκέπτεται κανένας πλέον;”

Για να δούμε τώρα τι σχόλια, άρθρα και άλλα δημοσιεύματα σχετικά με τη χθεσινή κίνηση του δήμου να μαζέψει όλα τα στολίδια τόσο νωρίς, θα δούμε;;;

Did you like this? Share it:
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!