Λιγόστεψαν κι άλλο τα ρολά με τους συνθετικούς χλοοτάπητες από την οδό Ραιδεστού…

Γράφαμε εχθές το πρωί πως εδώ και εβδομάδες είναι πεταμένα στην οδό Ραιδεστού, ρολά από τους συνθετικούς χλοοτάπητες που ξηλώθηκαν από Νηπιαγωγεία της πόλης μας, προκειμένου να αντικατασταθούν με άλλους, με τις προδιαγραφές που προβλέπονταν.

Επισημαίναμε επίσης πως ημέρα με την ημέρα, ρολά εξαφανίζονται από το σημείο και συνεχώς λιγοστεύουν και αναρωτιόμασταν εάν ο δήμος θα μπορούσε να  χρησιμοποιήσει κάπου, αυτούς τους χλοοτάπητες, πριν εξαφανιστούν όλοι.

Γύρω στις 10:00 το πρωί, λίγες ώρες αργότερα από την ανάρτησή μας, περνώντας από το σημείο βρεθήκαμε μπροστά σε ένα φορτηγάκι με μπαγκαζιέρα και δύο άτομα να φορτώνουν ρολά σε αυτήν με το πάσο τους και να απομακρύνονται, ακόμα πιο χαλαρά.

Δεν γνωρίζουμε ποιοι ήταν, εάν είχαν σχέση με αυτούς κι εάν επέστρεψαν αργότερα για νέο φόρτωμα, πάντως σε σχέση με τον προχθεσινό αριθμό ρολών, αυτός μειώθηκε κι άλλο.

Ολοκληρώνοντας υπογραμμίζουμε πως πρέπει να απομακρυνθούν από εκεί και τα υπόλοιπα ρολά…

Με την ευκαιρία αυτό το πεζοδρόμιο και το οδόστρωμα απέναντι σχεδόν από το νηπιαγωγείο και το Γ  Γυμνάσιο στην οδό Ραιδεστού, που έχουν απερίγραπτα χάλια, ο δήμος πρόκειται να τα καθαρίσει, μιας και τα σχολεία ανοίγουν σε λίγες ημέρες, αλλά και για τους υπόλοιπους κατοίκους που περνούν από εκεί;;;