Οι πυροσβεστικές φωλιές, παραμένουν σκουριασμένες, χωρίς λάστιχο νερού ή τη σχετική κάνουλα στην πλατεία Γρηγόρη Λαμπράκη

Γράφαμε προ εβδομάδων πως η πλατεία Γρηγόρη Λαμπράκη εμφανίζεται σαν να είναι εγκαταλελειμμένη από το δήμο διότι σε αυτήν κάδοι για τα σκουπιδάκια είναι σκουριασμένοι, άλλοι δεν έχουν πάτο και ότι πετάει ο κάθε συμπολίτης μας καταλήγει στο πλακόστρωτο της πλατείας, ενώ ένας από αυτούς από τη σκουριά βρίσκονταν σε κάποιο παρτέρι, αφού κόπηκαν τα πόδια του από τη σαπίλα και απομακρύνθηκε μετά από δημοσίευμά μας.

Επίσης γράφαμε για τα φωτιστικά που βρίσκονται σε παρτέρια όταν ανάβουν αναβοσβήνουν λες και είναι φωτορυθμικά, ενώ σταθήκαμε ιδιαίτερα στις δύο πυροσβεστικές φωλιές της πλατείας οι οποίες είναι σκουριασμένες, η μία χωρίς πορτάκι, χωρίς λάστιχο και παροχή νερού.

Επίσης στην τσιμεντένια βάση της βρύσης που έπρεπε να υπάρχει δεν υπάρχει βρύση!!!

Ο δήμος μετά την παρέλευση αυτών των εβδομάδων το μόνο που έκανε ήταν να απομακρύνει τον σκουριασμένο κάδο που βρίσκονταν στο πλακόστρωτο και τίποτα άλλο.

Οι πυροσβεστικές φωλιές, οι οποίες υποτίθεται βρίσκονται εκεί για περίπτωση ανάγκης και πυρκαγιάς, παραμένουν σκουριασμένες, χωρίς λάστιχο νερού ή τη σχετική κάνουλα.

Δήμος είναι αυτός και επιλέγει τις προτεραιότητές του…